Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

SZYslak 

všechny recenze uživatele

ABSOLUT CRINGE, opět zasraný PPčkem (mmt jdu si objednat mop) feat. Vašut, Honza Čečenský, časem se objeví asi i Rosák?!? Film dělá ženám báječnou službu, zobrazuje je jako vypatlané krávy a kurvy. Díky povinné inkluzi ostravských herců se ve filmu objevil i neherec Čuba. Mára Vašut během let ztratil hodně pavích per. Proč film vidět? Ostravské reálie, Hanička CZ-ubi-CZ-kah Kah. Každopádně sračka jakou svět neviděl, třesu pane Šmídmajere, třesůůůů. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Co to ku*va bylo? Většinou bývám k českým filmům a hlavně k českým (pseudo)komediím dost shovívavý, ale jednou za čas se objeví snímek kdy veškerá trpělivost přeteče a to je přesně tenhle případ. Upřímně vůbec nevím co si o téhle dlouhohrající reklamě na Bandi a další značky vůbec myslet. Ještě zvládnu pochopit, že jde o "komedii" primárně pro ženy, takže pro feministická moudra se tu nejde daleko a za všechno samozřejmě můžou muži. Něco takového by tu nebylo poprvé a nic proti tomu, jenže tady se to všechno absolutně míjí účinkem, protože hlavní hrdinky jsou v mnoha ohledech mnohem hroší než chlapi na které se tady celou dobu stěžují. Vůbec nechápu jaká by měla být hlavní zpráva pro diváka a byl bych celkem rád kdyby mi to někdo někdy vysvětlil. Za mě je to totiž jen trapný, nevtipný a zlý film a  dokud se bude česká tvorba soustředit primárně na tyhle rádoby vtipné vztahovky, tak se nikam neposune. A nemyslím si, že bychom tady měli nedostatek kvalitních tvůrců a herců...0% ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Aby se závěr stal až šíleně překombinovaným, tak musely být první 3/4 naprosto předvídatelné. Proto mě velká část filmu nebavila a přišel mi stejně jako mnoho českých komedií pro tento svět zbytečný. Z žen tu dělají až moc velké trapky. Objevují se tu klišé, které jsem už tolikrát vyčítal. Musím ale uznat, že tentokrát je "smutný úsek" relativně krátký, téměř všichni zúčastnění hrají mimořádně dobře a přátelství třech kamarádek je tu dost věrohodné. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ja tedy koukam skoro na vsechny ceske komedie a fandim jim, ale tady jsme se zase nemohli rozhodnout, jestli to bude lehka komedie nebo dramatko, ze? Nicmene vetu "jezis, to je nechutny" jsem rikala velmi casto. Za me zapletka nene a jestli ten konec mel naznacit to, co si myslim, tak milionkrat nechutny! Na product placement uz jsme zvykli, ale jako v kazde scene a tak silene okate, to uz je kapku moc. No a nakonec byl cely film vlastne nuda. ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že asi tak v kostce shrnutý paperbackový návod kdo (nebo spíš co) je to žena a jak ji používat (k oboustranné spokojenosti)... PS 1. Každá je jiná a přece jsou všechny stejné. Chtějí jen to jedno... ("...co tak blbne? Že ona nešuká?!..." a o pár minut dál přichází ona blbnoucí: "...tak holky, dneska je to 260dní, co nešukám...") Ale sex není to hlavní... PS 2. "...na rozvod jsem nikdy nemyslela. Na vraždu jo. Mockrát. Ale na rozvod nikdy..." PS 3. Vzhledem k tomu, že jsem 2/3 filmu měl v očích slzy dojetí, jsem dospěl k definitivnímu závěru, že jsem žena PS 4. Bezcitní muži nechť si hodnocení filmu sníží na polovinu PS 5. Jenom mi nešlo do hlavy proč by se idolem měl stát olysalý Marek Vašut... ...ale když na vás někdo vybalí šatník s třiceti obleky BANDI, vaše hormony vám jasně řeknou, že "olysalost je bezpředmětná oproti materiálnímu zabezpečení vašeho potomstva" (řečeno slovy cynika: "to by zvlhla i Sahara") Přírodu holt nepřemůže ani civilizace... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama