Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Další podprůměrná česká romantická komedie, která obsahem téměř úplně splývá se všemi ostatními. Děj byl fajn, ale konec mi přišel hodně slabý. Několik vedlejších dějových linií se mohlo bez problémů vystřihnout, jelikož s hlavním dějem neměly nic společného. Herecké výkony hlavních herců byly fajn, ale vedlejším to moc nešlo. Prezentace byla dobrá, ale byla moc sitcomová, nebyla ničím výrazná. Hudba byla velmi kýčovitá a ve filmu je tolik klišé, že kdybych měl nad každým zakroutit očima, tak mi do poloviny filmu vypadnou z důlků. 4/10 ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh o zlatokopecké kurvě, která v práci pozná multimilionáře, který ji sbalí na ta nejlacinější gesta. Potom, co mu ta blbá kráva dá, tak se k ní zachová správně, čili ji jako správnou kurvu pošle před půlnocí taxíkem domů ... a to z toho důvodu, že samozřejmě šuká další tupou zlatokopku z práce. Naše hrdinka je samozřejmě zadaná za týpka, kterému na ni záleží, ale jelikož není multimilonář, tak se s ním potom, co se do ní pracháč minimálně třikrát vystříká, rozejde. Kámoška hlavní hrdinky stihne ještě ošukat frajera další svojí kámošky ... a abyste mě nenařkli z misogynie, tak doložím citaci mezi hlavní hrdinkou a právě tou kamarádkou, která přebere své kamarádce starého: "Já přece nemůžu spát s oběma" - "Proč ne? Žiješ jenom jednou" ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Příběh tří kamarádek a jejich vztahových peripetií. Pokud to měla být romantické komedie, tak romantika za mě trochu ano (určitě ne Vašut, ale Tereza Rychlá má šmrnc), komedie určitě ne, jediné scény, kde jsem se pousmál, byly s Danielou Kolářovou. Co film sráží spíše do slabšího průměru je až moc výrazný Product Placement, tady mi to přišlo prostě příliš a filmu to rozhodně nepomáhá (samozřejmě sponzorské peníze pro produkci nepočítám). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Bylo to náročné, ale dal jsem to a jsem teď na sebe právem hrdý. Je možné (vlastně spíše jisté), že bych zase jednou odpadoval, ale jednu pěticípou jsem snímku přiklepl za Ostravu, kterou tvůrci nasnímali v opravdu příznivém světle a z její lepší strany. Silně mě překvapilo, kolik dnes žije v Ostravě Pražáků, já si totiž velmi dobře pamatuji dobu, kdy by se člověk po pozdravu: "Nazdááár!" nedostal ani z nádraží (natož do centra), zároveň ale pamatuji i časy, kdy ostravské panoráma vypadalo jako pohled na Mordor, takže je jasné, že se časy mění. Příběh jako takový stál tradičně za exkrement, dialogy byly příšerné (včetně jejich mnohdy toporné recitace), product placement na diváka útočil od prvních vteřin (a nepolevoval) a ty postavy... Už jsem si zvykl, že jsou muži představováni jen jako bezcitní, nadržení idioti, tentokrát ale dostaly svůj díl i ženy, které z toho vyšly jako labilní, psychotické trosky. No, to jsem se zas nasmál. / Poučení: Pokud si muž myslí, že se okapy lakují, neměl by se bez odborného vedení pouštět do žádných větších akcí. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Další z dnes již dlouhé řady "komedií pro TV Prima", z čehož se bohužel už stal specifický subžánr. Plakát laděný do růžova, stále stejné herecké tváře, podivné zápletky, nelogické chování hlavních postav, anglicky zpívané písně... A tato není výjimkou. Vagnerová v hlavní roli bohužel předvádí opět svůj omezený herecký rejstřík s až iritujícími úsměvy jako dosud (srv. nedávné komedie Ztraceni v ráji, Bajkeři, Řekni to psem a zvláště Matky - vítanou změnu předvedla snad pouze v Hranicích lásky), takže připravovanou Villu Lucia už vzdávám předem. Vašut je jen další variací na svého Pažouta z Románu pro ženy nebo Rudolfa z Románu pro pokročilé. Občas zazní dobrá, ale většinou spíš nucená hláška. K tomu nesmyslný název (vzhledem k ději), nesmyslné zápletky, nesmyslný konec a hlavně všudypřítomný a do očí bijící product placement. Sympaticky na mě působili pouze "tygři" Čuba s Polákem v malých rolích. Od Šmídmajera, jehož Peklo s princeznou, Probudím se včera a hlavně Případ mrtvého nebožtíka lze řadit ve svých žánrech k nadprůměru, jde o dosud nejslabší a vcelku zbytečný počin. Za mě 48 %. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama