Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

Gallifrey 

všechny recenze uživatele

Neslané, nemastné. Taková typická česká průměrná slaďárna pro ženy, když potřebují vypnout po náročném dni. Pro člověka, který hledá větší hloubku, je tohle zabiják mozkových buněk. Kéžby se všichni čeští režiséři a scénáristé, kteří chtějí natáčet komedii, nesešli a nevytvořili jeden opravdu kvalitní film na místo 12 průměrných červených knihoven, které se rok, co rok v kinech objevují. Proboha jsme národ, který se dokáže vysmát opravdu všemu, tak proč všechny české komedie posledních 30 let, vypadají, jako kdyby je natáčel rejža v epileptickém záchvatu? ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Příběh tří kamarádek a jejich vztahových peripetií. Pokud to měla být romantické komedie, tak romantika za mě trochu ano (určitě ne Vašut, ale Tereza Rychlá má šmrnc), komedie určitě ne, jediné scény, kde jsem se pousmál, byly s Danielou Kolářovou. Co film sráží spíše do slabšího průměru je až moc výrazný Product Placement, tady mi to přišlo prostě příliš a filmu to rozhodně nepomáhá (samozřejmě sponzorské peníze pro produkci nepočítám). ()

Reklama

radaza 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem po přečtení jedné recenze neodolal zde néco napsat. Film je inzerovaný jako komedie, ale mam pocit, ze mých několik zasmání bylo v místech, kde to tvůrci nezamýšleli. Ale film určitě může vyhovovat těm, kteří považují pana Čenského za herecké eso a nevadí jim, že pan Vašut hraje pořád pana Vašuta. Mně ale nevyhovoval a spadá u mě do kategorie filmů, do nichž mi po telefonu nabízí investovat. Natočíme něco nenáročného, kde jde umístit dost reklamy, prdnem do toho nějaké známé tváře a ono to vydělá. V kinech ne, ale TV to budou recyklovat skvěle. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

V rámci českých mainstreamových romcomů se jedná o vcelku neškodný film, který díky bohu konečně není obtěžkán zhoubným sexismem a šovinismem (pro změnu v každé scéně „jen“ bije do očí product placement). Spíše než na tradiční pojetí zoufalých žen, které dělají zoufalé věci, které je v české komerční tvorbě vyčpělým trendem, se zaměřuje na úskalí partnerských vztahů. Hana Vagnerová navíc ukazuje, že je nejen krásná a atraktivní žena, ale především talentovaná herečka, což plně prokázala například ve filmech jako Sněží nebo Hranice lásky. Jejím hereckým partnerem je zde Marek Vašut v pro něj typické roli narcistického chlípníka, kterému však žena nedává vše jen tak zadarmo. Podstatu této romantické komedie pak nejlépe vystihuje replika: „Muži předstírají lásku, aby měli sex. Ženy předstírají sex, aby měly lásku.“ ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Neodolatelně svůdný Marek Vašut a hloupoučce zamilovaná Hana Vagnerová. Pár pokusů o vtip, ale jinak zcela vyčpělé téma a silně nepodařené herecké výkony. K Haně Vagnerové prostě tahle bezmozková husička opravdu nesedí. Bez originality, bez příběhu, bez života. Jen herecké obsazení mě nalákalo k této vskutku nepovedené růžovoučké agitce. Jednu hvězdičku nechávám za Terezu Rychlou, která mě překvapila a jen kvůli ní jsem to celé protrpěl až do příšerného konce. Doporučuji velkým obloukem kolem tohoto filmu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama