Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

Gallifrey 

všechny recenze uživatele

Neslané, nemastné. Taková typická česká průměrná slaďárna pro ženy, když potřebují vypnout po náročném dni. Pro člověka, který hledá větší hloubku, je tohle zabiják mozkových buněk. Kéžby se všichni čeští režiséři a scénáristé, kteří chtějí natáčet komedii, nesešli a nevytvořili jeden opravdu kvalitní film na místo 12 průměrných červených knihoven, které se rok, co rok v kinech objevují. Proboha jsme národ, který se dokáže vysmát opravdu všemu, tak proč všechny české komedie posledních 30 let, vypadají, jako kdyby je natáčel rejža v epileptickém záchvatu? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká romantická komedie bez vtipu plná klišé po milionté prvé, sotva na jedno použití navíc s dementní představou aneb o tom jak ze sukničkáře vydolovat city předstíráním poběhlice, tohle je asi romantická představa třikrát rozvedené ženy po padesátce nebo nevím. Vašut jako Pažout II. a Vagnerová fajn a dva momenty i vtipné, ale jinak naprosto zbytečný film. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Hana Vágnerová je na roztrhání, v mnoha českých filmech z poslední doby se objevila v hlavní či vedlejší roli. Já ji mám rád, takže mi nevadí ji vidět kdekoli. Za vším hledej ženu považuji za příjemnou oddechovku, která má možná hluché nebo lehce trapné momenty, ale celkově nepůsobí klišoidně, postavy se nevyvíjejí očekávatelným způsobem. Jediné, co tvůrci přehnali, obsazení Daniely Kolářové do role matky Zlaty Adamovské. Už na první pohled se mi to nezdálo - mezi oběma herečkami je rozdíl 13 let. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Další podprůměrná česká romantická komedie, která obsahem téměř úplně splývá se všemi ostatními. Děj byl fajn, ale konec mi přišel hodně slabý. Několik vedlejších dějových linií se mohlo bez problémů vystřihnout, jelikož s hlavním dějem neměly nic společného. Herecké výkony hlavních herců byly fajn, ale vedlejším to moc nešlo. Prezentace byla dobrá, ale byla moc sitcomová, nebyla ničím výrazná. Hudba byla velmi kýčovitá a ve filmu je tolik klišé, že kdybych měl nad každým zakroutit očima, tak mi do poloviny filmu vypadnou z důlků. 4/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Za vším hledej ženu je tradiční zástupce české kinematografie posledních let, a to opravdu není nic lichotivého. Příběh představuje všechna myslitelná klišé smíchaná do jednoho celku, humor zde prakticky úplně absentuje, vtipně působí snad jen dramatická linka, respektive snaha o ni. Snímek na mě působil jako šíleně dlouhá epizoda nějakého přihlouplého a nelogického televizního seriálu. A to nemluvím o všudypřítomným reklamním předmětům, tak okatý product placement umíme snad jen u nás. Tohle se zkrátka opravdu, ale opravdu nepovedlo. Vlastně ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdu. Patrně za některé přítomné herce, kteří jsou alespoň malinko sympatičtí, a za občasné náznaky určité příjemné atmosféry. 1/10. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama