Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (272)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Srovnání s původním Road House sice nemám, ale jeho nová inkarnace parádně navazuje na osmdesátkové akčňáky. Přímočarý a jednoduchý příběh si na nic nehraje a snaha o zápletku jen spojuje místa kde namakný ýlenól dává někomu po tlamě. Do toho mu sice lehce hodí vidle šílený Connor McŘehoř, který nejspíš ani nemusel moc hrát, ale nakonec všechno dopadne přesně podle očekávání. Bitky mají velmi dobré choreo a působí hodně fyzicky, humor funguje a zbytek zase není tak důležitý. Menší výtka jde za hrátky s kamerou, které jsou možná originální ale velmi rychle přestanou bavit. Za mě každopádně palec nahoru. Přesně takový výplach sem potřeboval a bavil sem se víc než sem čekal…70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Original jsem nevidel nebo si ho nepamatuju, ale tady jsem dostal vicemene presne to, co jsem po traileru cekal. Od zacatku do konce pohodova blbost, kde se vetsinu casu vlastne nic moc nedeje a s nejakym pribehem nebo scenarem se tu nikdo nezdrzoval a clovek tak jen ceka na s pribejvajici stopazi cim dal tim drsnejsi bitky. O nic jinyho tu fakt nejde. Sem tam je to vtipny, sem tam tu je pekne natocenej souboj, do toho super sympatickej nabusenej Gyllenhaal, kterej tu je za neporazitelnyho machra a vetsinu casu se uculuje jak retard a prekvapive fajn McGregor, kterej si tu hraje na nejvetsi macho. Ve vysledku mam tak jedinou zasadnejsi vytku jen k sileny a naprosto zbytecny stopazi, nejakejch 80 minut by naprosto stacilo, aspon by se vyhazela ta vata okolo. Proste takovej ten film, u kteryho se bavite a vlastne ani nevite proc a klidne u toho muzete treba uklizet a o nic neprijdete. Solidni 3*. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční mlátička jak za starých časů. Originál jsem neviděl, tedy nesrovnávám, ale užil jsem si to velmi. Jake Gyllenhaal se na roli slušně vysekal a hraje velkého sympaťáka, který přijíždí na Floridu dělat vyhazovače do vyhlášeného baru, kde je problematická klientela. V baru jsem pracoval, takže prostředí mi bylo sympatické a slunečná Florida se všemi těmi Hawai košilemi byla top, úplně jsem se tam viděl, vlastně tu chyběly jen pořádné kočky. Překvapil mě humor, kde některé hlášky jsou fajn, především ten borec se zlomenou rukou pěkně válel a hezky film okořenil nástup Conora McGregora, který si roli psychopatického šílence vyloženě užívá a nezlobil bych se kdybych ho v podobně ikonických rolí villainů vídal častěji. Fighty jsou bez střihu, jsou hezky drsné a ikdyž lehce digitální, tak pořád hodně fajn. Mám tyhle filmy rád, bavilo mě to, nenudil jsem se, je to správně chlapské a odlehčené a ze sympatického prostředí. Mohly by takové žánrovky na Stream vycházet častěji. 7/10. ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Klasická hospodská rvačka akorát zasazená do krásně prosluněné Floridy. Nádherné prostředí, pláže, drinky, lodě. Tady opravdu nemám co vytknout. Jedná se vlastně o remake z osmdesátých let, ale tady v tom případě mi vůbec nevadí, že tvůrci natočili podobnou věc. Jake Gyllenhaal je tady ve skvělé formě a vypadá výborně. Pro mě velkou novinkou na filmovém plátně je tady Conor McGregor. Ten tady hraje skvělého magora se zajímavým přízvukem, kde mu to moc nemyslí hlavou, ale spíše rukama. Myslím, že postupně skončí jako John Cena. V bojových sportech za pár let skončí a bude se naplno věnovat pouze herectví. Každopádně film nemá moc věcí, co bych mohl vytknout. Má romantiku, občas humor, spousta akce a krásné prostředí. 6,5/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Recept, jak z poctivého, vcelku hutného, originálního a zábavného osmdesátkového vývaru uklohnit vietnamskou prdelačku pro lobotomy: Vezmeme docela konzistentní původní děj, rozemeleme napadrť a z takto vzniklého pyré náhodně vycedíme zhruba čtvrtinu. Přidáme jako vždy vzorně prkenného, středně vysekaného Džejka, předem povařeného tak, aby se tvářil jakože sympaticky a namísto herectví celou dobu předváděl, jaxi ve fitku vyrýsoval břišáky. Dosaženou řídkou hmotu rozmixujeme s downími hovny, přisypeme bandu trpících negrů, aby to bylo na skus dostatečně progresivní, a zahustíme obskurní kreací těžce vypatlaného, totálně koženého a navýsost trapného poloopa MekŘehoře. Dochutíme opravdu jen špetkou přitroublého, choreograficky špatného bitkaření několika pašeráků melounů, dvě hodiny dusíme do hněda, ozdobíme scénáristickou bezradností a podáváme spolu s IQ stimulanty v psích miskách bez příboru již slintajícím skalním fanouškům Mentálně Malformovaných Agresorů. Dobrou chuť, kluci! Asi bych měl na tomto místě spíše vydat skřek „grhhhtrrrrrchchch“ a doprovodit jej posunky bušení do hrudi a ukazování si prstem do huby, aby to kluci dostatečně zfotosyntetizovali. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Převážně celý film byl natočen v Dominikánské republice, vyjma jediných záběrů stromu tzv. Freda Treea. Fred the Tree je australská borovice, která v této oblasti není původním stromem a jehož semena zde byla pravděpodobně zanesena ptačím trusem. Zakořenil ve starém opuštěném mostě, kde postrádá půdu a je vystaven slunci, slané vodě a větrům. Místní ho považují za symbol přežití a růstu v nepřízni osudu. Po hurikánu Irma v roce 2017 byli místní překvapeni, že ho našli stále na svém místě. Místní obyvatelé strom dokonce zdobí na svátky a má také svůj profil na některých sociálních sítích. (DJMaroko)
  • Ve 35. minutě je v motorestu za kapelou vidět pověšený banner Pilsner Urquell. (DerfelCadarn)

Související novinky

Reklama

Reklama