Reklama

Reklama

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (163)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesně tenhle tip filmů zbožňuju a The Beekeeper mi dal to, co jsem chtěl. Mrtě skvělé akce, pořádnýho drsňáka se suchými hláškami a ve výsledku slušné sympatické herce, ať už v kladných či záporných rolích. Jason Statham po právu patří mezi ty největší akční hrdiny a už ho dávno s klidným srdcem řadím do sekce s ikonami jako je Sly či Arnie. Je to boží odpočinkový film a skvělá akční podívaná. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pozor, bzzzzzučí tu bojler! Jasoň se těsně před důchodem převtělil do nejsmrtonosnějšího včelaře všech včelařů, aby pilně jako včelka hierarchicky vykouřil partičku slizkých kokotporátních kyberšmejdů, kteří namazali med kolem huby jeho úpa nejlepší kámošce, jež mu jako jediná v životě dovolila vespanně elektrozkřeslovat sršní hnízdo. Dojemné! Avšak hlavní Pučmeloud je nezvedená larva samotné královny Spojených sráčů, tudíž aby mu Jasoň nakonec dal žihadlo, musí rizikově opylovat samotný Fortnox, zlikvidovat polovinu vztekle se rojící tajné služby a málem i típnout Hilary Clitovou. A to se přeci v holyúdských filmech nedělá! Fuj! Je z toho taková strojová, pateticko kýčovitá a těžce lobotomizovaná Odplata, zcela bez koulí, invence, logiky i tahu na úl, která absolutně neMele. A já, už asi naivně, čekal od Vočaře něco sofistikovanějšího, co by se mi nesnažilo způsobit tumor na vkusu a demenci. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Jason Statham hraje dalšího Jason Stathama, tentokrát proti partě scammerů obírajících lidi o jejich úspory, kteří mají konexe až k nejvyšším místum. Navíc s tak blbým nápadem, až je to geniální - včelař jakožto nejtajnější tajná zbraň tajných služeb, který čistí prohnilý systém a trousí u toho hlášky typu "když začne královna produkovat defektní trubce, je na čase jí zabít". Kuchtí se tu poctivá béčková old-school konkurence přeleštěnýmu John Wickovi. Jeremy Irons included. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Ajer potvrdil žumpoidní trend i v tomto pokusu o další recyklát Honzy Chuje (akorát tady mu asfaltoví padouši nekuchli štěně, ale vykostili bábu a navrch mu rosmrtali úly), u něhož ta absolutní nezničitelnost vadí daleko méně než bezskrupulózní „dějové“ oslí mostění, které je vydáváno na odiv takovým způsobem, že divák naprosto nemá pochyb v tom, co si scénářiťsta (aha, teď vidím, že stejný neumělec páchal podklad i pro čtvrté Expendebily, tím se to vysvětluje) myslí o jeho inteligenci. Chudák Jasoň měl co dělat, aby to udržel tak tak nad hladinou septiku. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Extrémně nelogický slepenec plný nereálně se chovajících postav. Tady se musel někdo zbláznit nebo je to nějaký vtip, většinu filmu jsem jen nevěřícně zíral. Zápletka je nesmyslná, ale budiž, to u béček moc nevadí. Ale i když mám Jasoně celkem rád, tady kromě několika slušnějších akčních scén sice asi odvede dejme tomu svůj standard, ale film jako celek je blábol. Scénář, dialogy, chování postav a jejich obsazení, například výjimečně nereálně působící divná prdelatá černoška v roli agentky. Nechápu čím přesvědčili Jeremy Ironse, aby do toho šel. Ayerovi už asi definitivně hráblo, protože tohle vypadá, že to točil nějakej stážista. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film mal pôvodne debutovať na streamovacích platformách. To sa však zmenilo v októbri 2023, keď šéfovia štúdií MGM/Amazon zistili, že začiatkom roka 2024 nebudú v kinách uvedené žiadne akčné filmy. (m.a.t.o.)
  • Dátum narodenia Adama Claya v zložke FBI je 26. 7. 1967, čo je skutočný dátum narodenia Jasona Stathama. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od septembra do decembra 2022 v Anglicku (Londýne, Tyringham, Tyringham, Isle of Sheppey), najmä kvôli úzkemu rozpočtu (34 miliónov dolárov) a tam poskytnutým daňovým úľavám. (Arsenal83)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama