Reklama

Reklama

Bloger Franklin (Josh Hutcherson) zabrání útoku na Antona Burrella (Morgan Freeman), vizionářského technologického guru, s nímž dostal příležitost udělat rozhovor. Najde prsten, který Burrell upustil, a zjistí, že svému nositeli dává schopnost cestovat 57 sekund do minulosti. Franklin se ho rozhodne použít k pomstě farmaceutické společnosti, která je zodpovědná za smrt jeho sestry-dvojčete. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ale no tak dejme tomu že průměr, jakožto taková nenáročná a naivní televizní sci-fi hříčka pro náctileté vcelku uspokojivý materiál. Nejvíc mě pobavila scéna získávání hesla k trezoru, no a způsob balení Jaly pomocí prstenu mi pak samozřejmě připomněl Groundhog Day. Jala, respektive její představitelka, je ovšem taky největší castingový průser filmu. To k oplácanému geekovi a la Big Bang Theory nemohli vybrat typově vhodnější holku, která by na první (i druhý) pohled nevypadala, nemluvila a nechovala se jako totálně vypatlaná kravka? Mmch. z postav mě nejvíc zaujal Freemanův tajemný společník Ingram v kutně a s pomalovaným fejsem, škoda že tenhle záhadný android(?) nedostal víc prostoru. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutočne hlúpy film s rovnako hlúpym hrdinom o cestovaní v čase o (ako napovedá názov) 57 sekúnd vďaka čarovnému Arabelinmu prsteňu. Hlavným kladom je to, že film aspoň nenudí. A občas sa tam mihne Morgan, ktorý aj v takejto chujovine obstojí so cťou. Bohužiaľ hlavný hrdina je fakt dement a so zázračným prsteňom stvára tie najprimitívnejšie kúsky, aké by scenáristu napadli a aj tie príliš hlúpo, čím púta pozornosť. V jednotlivostiach to vykráda kdejaké iné klasiky s časovou smyčkou. A hlavná zápletka s pomstou je tak infantilná, že to je hotová paródia. Finále zase šokujúco neprekvapivé. Proste hovadina u ktorej sa budete baviť na účet tvorcov. 2/10. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Tak nejhorší to nebylo . Takové neotřelé téma a slušné herecké výkony . Morgan v dobré formě i v tomhle věku . Nechápu . Klobouk dolů . I přesto  pro mne -  Celkově slabší tři *** . Mohla by být dvojka , ale prsten byl znehodnocen . Ledaže by měli schovaný jiný . Třeba 200 sekund . To by bylo zajímavější . ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Jo, to je sci-fi. Nikoli mysti nebo fantasy, pravé scifi. Problém, který je tak bazální, jako je sofistikovaná podoba pomsty, je předveden a proveden spisovatelem, současným intelektuálem, vtipně, duchaplně, důkladně. Mám za to, že komediálnost převažuje nad dramatičností a tak je možné ponechat a ocenit naivity, kterých se scénář dopouští. Techo filosofování nad údělem a potencemi lidstva jsou docela přiměřené. Freeman a Greg Germann činí ten snímek lidským, hrdina Franklin tak nebojuje z neosobními zly, ale vyskytuje se mězi dvěma osobami. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Trochu okopírované /vidím dopředu či dozadu kousek času už tu bylo/, zasazené do moderní doby, kdy se špiclujeme mobily, náramky, soc.sítěmi a kde čím a s provedením, které v tom komorním rozpočtu zase nebylo tak bídné. Hlavní hrdina ukázal, jak přitažlivá je moc a peníze (nesympatický herec). BIG PHARMY nás okrádají a víme to všichni, ale co naděláme?  Morgane nezklamal, černošská modelka Live Simone nic nehrála, ale koukání na ní zvyšovalo kvalitu filmu, který skončil v kazatelské průměrnosti a u hrdiny, co si možná vychutnal pomstu, ale pak se sebral a šel... Kam? Do "pravdy". Hm...50% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Podľa najväčšieho denníka v Lousiane Acadiana Advocate časti scenára písal sám Morgan Freeman. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Lafayette (Kalifornia, USA) od 11. apríla 2022 po dobu 5 týždňov + 20 týždňov v postprodukcii. (Arsenal83)
  • Samotné natáčanie filmu prinieslo mestu Lafayette 8,5 milióna dolárov a vytvorilo 500 pracovných miest (stravovacie, remeselné, ubytovacie služby atď.) (Arsenal83)

Reklama

Reklama