Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh muže, kterého po 19 letech propustili z vězení za neúmyslnou vraždu teenagera při pokuse o loupež. Tak měr dvě desetiletí se díval na tvář své oběti, která byla na výstřižku z novin v jeho cele. Teď se pokouší vrátit zpět do života. Je opět svobodný, změněný k nepoznaní a něco ho stále přitahuje do města, kde spáchal zločin. Co hledá? Odpuštěni? Vykoupení? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poměrně slabé a nevýrazné zpracování poutavého námětu. Billy Bob zde ztvárnil zhrouceného muže, jež se snaží odčinit jeden velký hřích své minulosti. Jakkoliv na mě působila jeho ztrhaná a ztrápená tvář, připadalo mi, že po celý film disponoval jednotným výrazem obličeje a neprojevil výraznější grimasu či gesto. Jistě, jeho utrápená postava k tomu již jakoby neměla sílu, ale i přesto mi to nepatrně vadilo. Morgana Freemana mám velmi ráda, snad ve všech filmech se mi líbil, ale v tomto případě ani jeho osobnost a charisma toho moc zachránit nedokázalo. Jeho postava mi nepřišla příliš výrazná či zapamatovatelná. Děj tak alespoň rozjasňují Holly Hunter a Kirsten Dunst. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tieto duchaplné americké drámy ma už začínajú nudiť. Pokiaľ nie sú sentimentálne (Moonlight Mile), sú nudné (tento prípad), a i keď vás sprvu niečím zaujmú, po pár hodinách z vás dobrý dojem vyšumí. Základná premisa zvládnutá, no zmysel postavy Morgana Freemana mi načisto uniká. A už zajtra mi pravdepodobne bude unikať aj zmysel celého filmu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ma strasne poklidny, misty skoro az uspavaci tempo, ale jinej styl by se pro tenhle druh filmu asi nehodil. Problem je, ze postava Billy Boba je spatne napsana. Neni zrovna dvakrat uveritelny, ze najednou zacne vsem pomahat a delat kazani. Navic se celou dobu tvari jak starej morous a furt rika "I'am sorry", takze mi misty lez na nervy. Ani herecky se nijak nevytah, ne ze by hral spatne, ale obcas se fakt tvaril dost divne, ale mozna za to moh ten uces. Naopak me potesil Moran Freeman, kterej je ve svy roli ne tak uplne kazatele docela hustej. Film jsem skouknul a nenudil jsem se, ale ze bych z neho mel nejakej zazitek, to ne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Téma mě moc nelákalo, ale obsazení způsobilo, že jsem tomu šanci dal a byla to chyba. Celý film je postavený na Thorntonovi, který střídá bolestné pohledy se zadumanými a snaží se diváka donutit, aby mu věřil výčitky svědomí. Jenže mu to moc nejde a mě celkem záhy bylo jedno jak a jestli dosáhne jeho hrdina odpuštění, po kterém tak moc touží. Trojice Freeman-Hubter- Dunst tady bohužel spíš jen příštipkařila, takže z této strany se záchrana nekonala. Nuda na entou. 15% ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Film má velice pomalé tempo, ale přesto má velmi slušný a uvěřitelný děj. Billy Bob Thornton hraje propuštěného vraha, který hledá odpuštění a klid, dostatečně přesvědčivě a spíš se zamyslíme nad tím, proč někdo jako on dokázal někoho zabít. Trochu mi vadila postava mrtvého chlapce, kterou stále někde viděl. Přišla mi dost zbytečná. Docela by stačila ta fotografie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Ed Solomon psal scénář 20 let. (mi-ib)

Reklama

Reklama