Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dokument je evidentně nevhodný nejen pro hysterické fanoušky Koruny, ale překvapivě i pro příznivce Megxitu. Něco nového se dozví pouze emočně nezainteresovaní. Exponovaný vztah je popsán od romantického začátku až po vyhrocený odchod z monarchie. Logicky je nabízen jen pohled Harryho a Meghan, protože má jít o jejich obhajobu a za ty prachy museli něco předvést. Třeba vypustili řadu soukromých videí ze svých společných radovánek. Fňukání britského prince a americké herečky nemusí být každému příjemné, ovšem v jejich bitvě proti perverznímu spojení zpátečnické královské rodiny a agresivního bulváru bych nemohl být na straně osob, které mají na svědomí lidské životy. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Meghan mám ráda už z doby Suits. Harryho jsem nikdy moc nemusela, protože nemám ráda Anglii a všechno kolem ní, nicméně tady se ukázal jako poměrně dost velký sympaťák. Ovšem, boj s médii je neverending story, ale jejich lovestory je taky moc zajímavá. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument o jedněch z nejbohatších a nejznámějších lidí na planetě. Meghan je zde sakrifiována že se divím, že se nestala svatou už za svého života. Harry působí jako větší tvrďák než mluví. První a úvod druhého dílu má téma jakou máme zodpovědnopst za paparaze my jako konzumenti médií tím, že uspokojujeme svou zvědavost a touhu po drbech? Britská veřejnost je v tomto zvlášť úchylná a bulvár zde ovlivňuje veřejné mínění. Měla by být veřejně přístupná data chráněna před svobodou projevu? Harry a Meghan na tomto dokumentu vydělali balík peněz, stejně jako na knize, která popisuje podobné. Druhý díl je o traumatu Meghan, že je míšenka. Je sexistka od dětství, pochází  rozvedeného manželství. Myslím že pár se k sobě hodí. On z fašistické britské kultury, ona z genocidní brutální americká, která se agresivně šíří do EU, kde způsobuje demografické vymírání a živí novoui ideologii multikulturalismu, což je defakto nahrazení evropských obyvatel africkou a arabskou kulturou během padesáti let. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na čí straně je pravda, nechci v téhle minirecenzi řešit. Když to vezmu čistě filmově – uvidíte převážně pár mluvících hlav, nějaké záběry ze soukromí, trochu z filmových archivů. A přes sliby, že konečně se dozvíte pravdu, se toho nového nedozvíte nic moc. A na tohle všechno je 6 dílů zbytečné natahování. Seriál také evidentně cílí na americké publikum. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdo téhle dvojce fandil, bude jí fandit nadále. Kdo jim naopak nemohl přijít na jméno, toho tenhle "dokument" nepřesvědčí že by na tom měl něco měnit. Osobně úplně nevím jak to celé vnímat, protože na jedné straně má dvojka H&M v lecčems pravdu (např. to že bulvár je svinstvo, které si upravuje účelově a jednostranně fakta), aby ale následně oni sami využili těch samých prostředků pro jiný jednostranný pohled. Plusové body nenažene ani ta neustálá glorifikace Meghan, která v určitých pasážích přerůstá mez snesitelnosti a překlápí se spíš k úsměvnosti. Ono méně je někdy více a tady na mě hodně věcí nepůsobilo úplně upřímně a to prostě od dokumentu, který má něco někomu osvětlit prostě nechceš...40% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Otvorene jednostranny pohlad na vztah a manzelstvo dvoch ludi a ich dopad na kralovsku rodinu, ktory by som sa ani neodvazil nazvat dokumentom. Subjektivne mi je v zasade uplne jedno, kto je vinny za rozvrat vztahov v rodine. Fascinujaca (a mimoriadne znepokojujuca) je vsak miera zasahu bulvaru, paparazov a celkovo medii, do osobnych zivotov zucastnenych. Vypovedna hodnota tohto snimku je tak pre mna najma pre jeho nahlad do az absurdnej miery obtazovania, ktoremu jednucho nikto nesmie byt vystaveny. A ano, bulvar ponuka len to, co "citatel" na druhej strane chce absorbovat, co na druhej strane ponuka nemily pohlad na stav dnesnej spolocnosti. ()

Matyeos 

všechny recenze uživatele

Britský bulvár bez soudnosti šikanuje Meghan a systém oddělených mediálních kanceláří královské rodiny řešení problému nepomáhá, ba naopak, přímo škodí. I přesto, že člověk dokáže s touhou páru po svobodě a klidu sympatizovat, zůstává mu v puse hořkost z paradoxu jejich utrpení v rámci privilegovaného statusu, sebemrskačství a neschopnosti se nad věci více povznést. ()

M.Z.A odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro 6 hodin Meghanino fňukání, rasistického blábolení, přirovnávání k matce prince Harryho.. snad jim těch 100 miliónů dolarů za to stálo. Tím bych jejich příběh uzavřel a snad už teď budou šťastní, pokrytci. ()

rowdys odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako existuje na Netflixe Parental controls, tak by na ňom malo existovať aj Husband controls a v živote by sa toto cirkusantské porno o jednej sliepke a jednom podpantoflákovi nezjavilo v mojom watchliste a ja by som nemusel absolvovať šesťhodinovú tirádu sračiek, aby som si večer vrzol. [/rant] ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

No tak títo kokoti ma nasrali kráľovsky! Budem "sebadeštruktívny" v nejakom podivnom raji so záhradou veľkou ako riť a domom veľkým ako tri rite. To nepochopili ten ich "výlet" do kadejakých krajín, trebárs aj tretieho sveta, že ľudia nemajú ani na žrádlo? Chápem, že je to veľký spoločenský nátlak - narodiť sa ako princ a vydať sa za princa, ale mala by som to úplne na háku, kebyže mám možnosť zaobstarať si súkromný ostrov či nejaký mrte loft v meste, a bola by som rada, keby som sa stade už v živote nemusela pohnúť. Takže to ich nasierajúce krákanie som dopozerala iba do tretej časti. ()

zsn

všechny recenze uživatele

Totální Pí*a a ještě větší kok*t. Zklamal mne. Ale hlavně svou rodinu. Podat tento dokument jako lásku, které svět, respektive bulvár nepřeje - co jiného se taky dalo čekat. Do supermarketu by synek nešel, tak je třeba veřejně zneúctit rodinu, která mu už nepříspívá na jeho životní standard. Hnus! Babča se musí v hrobce obracet, opravdu. S jejím úmrtím monarchie skončila. A když není monarchie, nejsou tradice. A když nejsou tradice, není lidství. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Päť dielov pozretých (avšak neraz s preskakovaním), subjektívne mi to príde v prevažnej miere ako nezaujímavé a nezáživné, zopár pasáží sa dá pozrieť. Čiže, hej, Harry & Meghan zinkasovali za tento projekt 100 miliónov dolárov od Netflixu, tak aspoň pre niekoho to bolo a je (finančne) zaujímavé a záživné. Inak mám pocit, že by sa to skôr mohlo nazývať Meghan & Meghan. ;) Nech mi je prosím odpustené, ale je trochu čudné pozorovať párik elitných boháčov, celebrít, ktorí sa sťažujú ako im ublížili často iní snobi, ako sa majú a mali neuveriteľne zle, nechcem byť taký cynik, ale pozerať sa niekedy na to a snažiť sa pochopiť, čo tu riešia je pre náš región (verím, že ale nielen pre náš región) asi zložitejšie. (Aj novinári ich naháňajú, ale inak - nepatrí žiaľ obťažovanie od novinárov k životu super známych celebrít?, nie je to akási smutná  a nepríjemná daň za prepychový životný štýl svetovo známych osobností?) (*Dodatok, z úcty k zosnulej kráľovnej, ktorú som síce osobne veľmi nemusel, ale kvôli v podstate jej nedávnemu pohrebu mohli premiéru naplánovať predsa na neskôr, príde mi to ako určitý hyenizmus a bezohľadnosť.) Mini update - bolo možné zachytiť v médiách informáciu, že Harryho vila v USA stála dvanásť miliónov a za jeho najnovšiu autobiografickú knihu (kde sa okrem iného priznáva aj k užívaniu kokaínu a tiež bez dákeho jemnocitu uvádza, že v Afganistane zabil ako vojak dvadsaťpäť ľudí) zinkasoval dvadsať miliónov, tak hádam to tak zlé s nimi možno ozaj nebude. Sťažujú sa na bulvár, na druhej strane urobia dokument a kontroverznú knihu (nehovoriac o rozhovore s Oprah) a oni sami značne profitujú (aj) z bulváru. (Dodatok, potom si človek spomenie na jedno chudobné rómske dievča zo SK, Annamáriu H. z Moldavy nad Bodvou, dosť veľký talent, ktorá vyhrala bežecké preteky detí pred rokmi na SK už ako jedenásťročná, nemala ani športovú obuv, nesťažovala sa na rasizmus, financie a svoje možnosti a predbehla súperky iba v balerínkach, až neskôr sa to dostalo vôbec do nejakých médií. Značný kontrast. Harry & Meghan sa majú dobre, problémy s médiami a rasizmom nie sú sranda, každopádne sa zo svojich zlatých klietok akosi len sťažujú, hoci sedia na miliónoch, ako v tom memečku, ktoré kolovalo na soc. sieťach, kde boli H&M obhádzaní bankovkami a debatovali s Oprah, ktorá rovnako sedela v haldách bankoviek. Azda, keby pomáhali ľuďom bez domova, menšinám v problémoch, rôznym sirotám, chorým, možno by si tým získali viac sympatií a priazne. Možno časom.) ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně jsem nakonec ráda, že jsem si to pustila. Musím říct, že něco na té mediální manipulaci a bulváru je. Rozhodně bych nikomu nepřála něco takového zažít, ať už to tak fakt bylo nebo se tak třeba jen cítí. A zřejmě i rozumím tomu, že po tom všem chtěli říct tu svou pravdu, kterou si jinak museli nechávat pro sebe. Čekala jsem, že to bude poměrně ostrá záležitost, ale bylo to citlivé a pozvolné… bez urážek. Možná by nevadilo, kdyby to bylo kratší, ale i tak to bylo zajímavé. ()

Foxhound#1 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem dokonalá, milá, nejlepší a všichni ostatní jsou rasisti. Toliko tento dokument v kostce. Aneb bulvárek tyhle chudáčky vyštval z Anglie, tak šli do m´ériky aby tamnímu bulvárku a netflixu prodali svoji pravdu za královské love. Jo, to dává smysl. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% sebeprezentace Meghan jako superženy 30% ubrečenost a ublíženost na téma rasismus, 20% chronologicky odvyprávěná lovestory H+M, 10% H+M vs bulvár a 10% H+M vs královská rodina. Záleží, co člověk hledá v těch šesti hodinách, ale já byl spokojen a tak nějak jim uvěřil jejich verzi i přes tu teatrálnost, i přes ten pocit, že špinavé prádlo by se v rodině mělo prát za zavřenými dveřmi. Zajímavý náhled do života fungování královské rodiny jako instituce a za ty prachy od Netflixu ( 2,3 miliardy) bych jim přál, aby si to užili ve svém americkém domově. ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě natočeno z pohledu Meghan a Harryho. A i kdyby si tak trochu vymýšleli nebo přeháněli, tak jedním jsem si jistá: ,,Zlatý obyčejný život bez paparazzi a podobný havěti,,. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvních třech epizodách se nic zajímavého neděje, tedy pokud vás nezajímají historky, jak se jeden princ seznámil s dívkou svých snů, tak od čtvrté epizody, kdy princ Harry a jeho manželka začali postupně odkrývat celé to nechutné a hlavně již opravdu přežité monarchistické chování královské rodiny, nabral příběh slušné grády. To, že jsou některá média a převážně bulvár banda bezkurpulóznéch hajzlíků, co by pro sledovanost a vyšší náklad zabili vlastní rodiče, kdyby to pomohlo, to známe i od nás. Ovšem přístup královské rodiny a jejich tiskových agentur, je odsouzení hodný. Nejsem rozhodně žádný fanoušek dua H+M, ale to, čím si museli projít, jim rozhodně nepřeji.  Harry mi byl vždy sympatičtější, než jeho bratr a teď je ještě více. Jinak zajímavý počin, byť evidentně účelový, ale to vem čert. Doufám, že se ti britští snoby chytí za nos. 60% ()

Reklama

Reklama