Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poblíž tajné základny "zvláštních leteckých sil" v Nevadě se ocitá posádka vesmírné lodi - otec, matka, dcera a malý syn. Návštěva mimozemšťanů uprostřed vědců, ponořených do vesmírného výzkumu, vyvolá nevídaný rozruch. "Návštěvníci" se musí spasit útěkem. Přitom se jim ztratí nejmenší člen rodiny. Ten se při svém putování dostává do rodiny energické vdovy Janet Cruise, matky 16-letého Michaela a 10-letého Erica, připoutaného na invalidní vozík. A právě Eric se stane prvním a největším kamarádem malého tvora, který slyší na jméno MAC (Mysterious Alien Creature - Tajemný cizí tvor). Náhle se objeví zbytek mimozemské rodinky o niž projevují eminentní zájem vědci, policie, novináři a - přirozeně největší - děti... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Někdo se snažil zkopírovat Spielbergova E.T.ho, no a zas tak se mu to bohužel, či bohudík nepodařilo. Tento film jsem však viděl v dětských letech a docela se mi líbil, proto ty 3 *, jelikož vždy se snažím hodnotit film podle dané chvíle, pokud si ji ještě teda pamatuji. Každopádně jak pijí brčkem vodu nebo nějakou tekutinu pod skálou někde na Marsu nezapomenu, stejně tak jak je vcucne sonda a nebo vysavač, jako kdyby byli z páry. A ke konci jak se stanou občany spojených států, no dneska je to pro mě blbost, ale předtím jsem to měl rád (( :: ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má, jak říká slammer Anatol Svahilec: product placement jako dement. Skittelsky, mekáč kam se podíváš, a hlavně ta Coca-Cola. Nejen, že jí má každej druhej v ruce, nejen, že v krámu vidíte pyramidu z plechovek coly až ke stropu. Oni z ní udělají i nedílnou součást děje - cola totiž pohání ty vesmírné příšerky jak baterky, a dodávají jim energii, když jsou vyčerpané. Kromě coly má film Jennifer Anniston na půl vteřiny, a creepy vesmírného tatínka, kterého má dětská paměť naštěstí vytěsnila. 30% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Extrémně hnusný (až natolik, že už skoro ne roztomilý) mimozemšťánek se na Zemi ztratí své rodince, teskní po ní a skrz různé nadpozemské vylomeniny se skamarádí s malým klukem, zatímco ho nahánějí vládní agenti. Nepřipomíná vám to něco? Rozdrobený scénář s topornou režií dotáhnou útěk zmatených "imigrantů" až do WTF šťastného přijetí amerického občanství, ale celkově mě (zejména) druhá půlka vyloženě nudila. Radost z filmu asi museli mít u McDonald's a Coca Coly, která tu slouží pomalu jako všelék. ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný film. Nestydatá kopie E.T. Jenomže E.T. měl jakousi úroveň, pod kterou nespadnul, to Mac se přes ní nevyhoupne. Stračný kýč. Nejvíc mě dostala úplně chlípná a nestoudná propagace MacDonalda, kde je dětem přece tak dobře a kde si dělají hezkou párty, mnohem odpornější pak bylo to, že z Maca a já udělali čestné američany, To už se mi zvedal kufr. Mac vydává kýčovité zvuky a je to jen takový trapně udělaný gumový panák. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je v knize „Golden Raspberry Award“ zakladatele Johna Wilsona uveden mezi 100 nejvíce zábavně špatných filmů všech dob. (Lajty)
  • Snímek sponzorovaly firmy Coca Cola a McDonalds. Jejich propagace ve filmu je znatelná. (Fenk)
  • V plánu bylo natočit pokračování, avšak nízké výdělky filmu rozhodly o opaku. (Fenk)

Reklama

Reklama