Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevěř nikomu a ničemu, jen penězům To je nepsaný zákon všech zlodějů. A Taylor (Christian Slater), právě propuštěný z vězení, peníze potřebuje dost nutně. Jeho plán je mimořádně lukrativní - sice komplikovaný, ale proveditelný. Spolu se třemi kumpány chtějí vykrást ilegální sázkovou kancelář. Odvážný tah se podaří, ale až příliš pozdě Taylor, Eddie, Rock a Butch zjistí, že ukradli peníze označené agentem FBI Cornellem (Val Kilmer). Ukradený balík peněz se musí co nejrychleji proprat. Taková akce potřebuje svůj čas a chlapi ztrácejí postupně nervy - nikdo už nevěří nikomu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

netWoor 

všechny recenze uživatele

Otřesné. Slušný začátek a pak už jen strmý pád. Opravdu ubohé herecké výkony, ale co předvádí Kilmer, to je na pováženou. Nevím, snad ten film autoři mysleli jako parodii. Jak dcerka filosofuje nad zlodějnama je opravdu fascinující. Ono ale vlastně cokoli v tomto filmu. A ten závěr, to už je jen pro silné žaludky. Chosé je sice pěkná vložka, ale nač tam byl mi asi nikdo nevysvětlí. A když na závěr všechny vystřílel (jak proboha trefil toho, co leží na kufru auta, když je za autem schovanej?), věděl jsem, že od odpadu to zachránil jen pohled na Daryl. A tentokrát ani to nebyla žádná sláva... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch podivných snímků, kdy každý si hraje na svém písečku, chce podrazit jeden druhého a nakonec se všichni vzájemně postřílí, aby zbyl jen náš kladný hrdina. Takový námětů už bylo a není důvod, proč to opakovat s takovým amatérství, jako tady. Divně se tu chovají snad všichni a jediný, kdo potěší, je José, který se nejdříve slušně každému představí, pak prodá pomeranče a nakonec nás všechny vtipně překvapí. Jen díky němu dávám této slátanině a ve své podstatě naprosté blbině 40 %. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Tohle byla ale pěkná blbost, ale kupodivu se na to dalo dívat a nezaznamenala jsem ani nějaká hluchá místa, prostě jízda... Oceňuji hudbu i pána Kilmera... Nicméně jsem se asi po třetím, čtvrtém podrazu ve všem totálně ztratila, ale co na tom záleží... Tady asi nikdo nečekal nějakou neotřelou hlubokomyslnost. Takový neurážející průměr, lehce možná podprůměr. PS: "Yo soy José, soy Jodé, yo soy José y...dělám různé věci, ale jsem to já, momentálně prodávám pomeranče, za nějaký čas zabíjím lidi i zadarmo, Jsem José!!!!!!! :-) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Christian Slater v další průměrné roli zlodějíčka, kterýžto se svou bandou odcizí velikou sumu peněz a řeší problémy s tím spojené. Celkem odpočinkové tempo malinko kazí některé z topornějších postav. Dějová zápletka je celkem zajímavá, ale závěr opět shazuje celkem dobrý úmysl. Když to shrnu, pak si nejsem jist, zda bych tento film měl potřebu dále vyhledávat, ale jako kulisa k nějaké činnosti (žehlení, chlastání, sex..) celkem solidní. 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser *Predrag Antonijevic mi hovori leda tak hovno, a po tomto filme tomu este pekne dlho tak aj bude. Pribeh je len umela znoska nezmyslov, samotny Christian Slater /Jmeno Ruze s Connerym/ nema co hrat a velmi tomu nepomaha ani Val Kilmer, ktory to najlepsie uz asi ma definitivne za sebou /The Doors, Lovci Lvu/. 10 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama