Reklama

Reklama

Pamela: Příběh lásky

  • USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Očividně mám fůru času, když už mě zajímá i příběh Pamely Anderson, jenž jsem měl stejně jako většina zafixovanou jako tu blond, tupou, namyšlenou celebritku, která se ovšem vybarvila jako moc fajn člověk, se kterým se na spoustě věcech shodnu, spoustu věcí dělá podobně jako já a stejně čas od času lituji, či trpí. Trochu put off je samozřejmě její impulzivita a spontánnost, jenž je zárukou příběhů a její kariéry, ale s ohledem na počet manželství je to za hranou. Na druhé straně si píší deníky stejně mimořádně jako Míra Zikmund, bojuje za práva zvířat, má moc hezký vztah s rodinou a navíc uběhla maraton, což s těmi její míči je skoro obdivuhodnější, než když maraton v Praze zaběhl borec v žabkách. Je to zkrátka celebrita uvízlá ve vlně stereotypů, rozhodně nikterak špatný člověk, naopak se mi pohled na tuhle megastar, kterou jsem znal jen ze Scary Movie, podstatně změnil k lepšímu. O to ale v tomto dokumentu asi šlo. Ten život jí můžeme závidět, protože má co vyprávět. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pamela nám už obabičkovela, hoci sa snaží zastaviť čas nevydarenými plastikami. A rozhodne je to jedna zo žien, o ktorej by Bolek Polívka len ťažko povedal: Ja som vaši p*íču taký neviděl a věřím, že jí máte. Pretože jej číču videl naozaj každý. Na druhej strane je dokument výborným prierezom jej životom, kariérou a hoci pôsobí niekedy ako blbka, až taká tupá nie je. Je citlivá, bojuje so svojimi problémami ako každý a páčila sa mi jej prirodzenosť, keď v podstate už ani nerieši make up. Nájde sa u nej veľa pozitív a to na ženu, ktorá celý život zasvätila len sexuálne ladeným veciam je prekvapujúce. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pamela Anderson je bohyně. Od Marilyn Monroe tady nebyl větší sexuální symbol a její turbulentní život po zásluze dostal dokumentární poctu. Nenalíčená modla 90. let v něm ukazuje, že přes všechny životní pády a hromadu rozvodů zůstala nohama na zemi a v hlavě to má relativně v pořádku. Nechybí ani pokus o konfrontaci se seriálem Pam a Tommy. Závěrečné zdolání muzikálových prken je extrémně silným zážitkem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Pamela už se asi nezbaví nálepky té z Playboye a Pobřežní hlídky, ale i když se samozřejmě i o tom v tomhle dokumentu mluví, ve výsledku ukazuje Pamleu jako obyčejnou sympatickou ženskou, která to měla v životě ve spoustě věcech jednodušší a ve spoustě jiných zase mnohem těžší a i teď po padesátce se stále víceméně hledá. Srovnávání Pamely s jiným sexsymbolem - Marylin Monroe pak není úplně od věcí a jejich životy i kariéry se v lecčems protínají. Samozřejmě s tím rozdílem, že Marylin to nakonec dohnalo a dopadla jak dopadla, kdežto Pamela to bere (teď) už celkem s nadhledem a jak sama říká, nepovažuje se za oběť a ví, že do spousty problémů se dostala i svým vlastním přičiněním. Pokud pak něčím Pamela opravdu překvapila, pak je to její vystoupení na Broadwayi v muzikál Chicago, ve kterém je velmi dobrá a neřekl bych to do ní ( to jsou holt ty stereotypy a škatulky)...70% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dokument vyšel přesně tak, jak jsem predikovala u seriálu Pam a Tommy. Ta show vyprovokovala skutečnou Pam Anderson, aby se ke všemu vyjádřila. A bylo jasné, že se nebude mluvit jen o seriálu, který odmítla vidět. Pamela, a Love Story je bilance příběhu jedné oslnivé hvězdy 90. let, která stejně jako Kim Basinger začínala v Playboyi, ale na rozdíl od Kim se jí velké filmy vyhýbaly obloukem. Přesto měla výraznou kariéru v televizi, točila prakticky nonstop skoro celé dvě dekády. Během toho stihla prožít několik manželství a dvojité mateřství. Seriály jako Home Improvement, Baywatch, V.I.P., Stripperella a Stacked jsou bez ní nemyslitelné. Takže proč bychom měli poslouchat příběh o tom, že jí aféra se sex tape zničila kariéru? Protože jí nezničila kariéru, ale pěkně od základů jí zničila jako člověka. A to bychom dnes měli vnímat nejvíc, ať už pracujete v jakémkoli povolání, nikdo nemá právo na vaše soukromí. A v tom byla 90. léta zákeřná. Dnes je bývalé playmate přes padesát a opět dokázala, že na to vždycky měla. Dostala se daleko v Dancing with Stars a zahrála si na Broadwayi v Chicagu Roxie Hart a to není rozhodně málo. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama