Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Tak šialené, až to je geniálne. Pozeral som to už ako malý a po nedávnom zhliadnutí musím povedať, že ma to stále baví. A úvodná znelka je proste úžasná. :D 10/10! :) Disproporcie izieb a budov, zahrávanie sa s priestormi, všemožný situačný humor, absurdita a (naschvál) šialená animácia aká býva málokde. Toto sa nemôže niekomu nepáčiť :) Pobaviť to môže aj deti, ale skôr si to užijú starší :) S Tomom A Jerrym to má spoločné fakt iba námet :) ()

Evee04 

všechny recenze uživatele

Tá najlepšia možná variácia Toma Jerryho aká sa na televíznych obrazovkách objavila.Sledovat ako traja malý šváby,ktorí sa pokúšajú za každú cenu,ponížit a ublížit Oggymu,je na nezaplatenie,a nehovoriac o jeho najlepšom kamarátovi,či susedovi psovi.Vždy si s radostou pozrem hocijakú epizodu a o úsmev je postarané.__95% ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

ohinek 

všechny recenze uživatele

každý den se už na to na FoxKids či jak se to dnes jmenuje nedívám, ale toho času to byla zkutečně psina, aneb kovadliny, dynamity, bazuky a dřevěné palice vždy po ruce a na denním pořádku. Dobré díly se poznaly zpravidla podle toho, že nebylo až tak důležité o čem konkrétně jsou, protože všechnu pozornost na sebe strhly ty neskutečně brutální kousky mezi kočkami, švábi, nebo třeba i psy a policisty, u kterých se člověk za břicho popadal. Nejlepší (a zdaleka ne všechny) díly: BugBall, Ducksoup, Carnival is in town, Night at Opera, Heatwave, Its all under control, Cit and Cat, Race to the Finish, Welcome to Paris, Happy campers a mnoho mnoho dalších. Nevím kdy to přesně začalo, ale z aktuálních dílů nebo i z nového filmu se úplně vytratila podstata tohoto seriálu. ()

Zrsch3 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy škodíci patřili k neodmyslitelnému rituálnu ranního vstávání a přípravy na cestu do školy. Tom & Jerry a Happy Tree Friends nemohou překonat mé nadšení právě pro Oggyho a jeho nechtěnné spolubydlící. Originální disproporčně geometrické pojetí domu a stupidita gagů mě nikdy nenechaly zapochybovat, že svůj čas u obrazovky netrávím neužitečně :-P ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama