Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Teď Vám řeknu trapnou vzpomínku na tuhle zlomyslnou pohádku.. Ráno jsem vždy vyrazila do školy (základní školy) po zhlédnutí Oggyho a škodíků.. do teď na ten seriál nedám dopustit :) Vždycky mě tak mile připravil na ten dětský teror. Je mi jasné, že je Vám to ukradené, ale opravdu tomuhle věnujte Vaši pozornost. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak na toto nedám dopustiť. Animáky a rozprávky som v detstve príliš nesledoval, ale príbehy tyrkysového kocúra Oggyho a zlomyseľných švábov, ktorí mu robili naschvály som si nenechal nikdy ujsť. Animácia objektívne nie je až tak kvalitná ako pri Disney kúskoch, no mne osobne perfektne sedla. Príbehy štýlom pripomínajú Toma a Jerryho no sú oveľa odvážnejšie, absurdnejšie zbesilejšie, na animák pre deti dosť brutálne a častokrát aj plné čierneho humoru. Asi pre to sa mi to tak páčilo a vlastne páči sa mi to dodnes :D Bože a tá zvučka. Tá je naozaj úchvatná a je to jedna z najlepších seriálových zvučiek na aké si spomeniem. Jasných 5* a 95% ()

Reklama

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem vyrůstal na Tomovi a Jerrym a prostě jsem jě miloval. Nebo spíše Toma, jelikož jsem Jerryho vždy považoval za hlavního padoucha a z duše jsem ho nenáviděl (už to tak mám - stejné u ptáka Uličníka, Zajíce z Jen počkej zajíci apod.). Nicméně nyní už mě vůbec nebaví. U Oggyho je to však úplně něco jiného, tady totiž miluju všechny postavy a vždycky jsem vysmátý od ucha k uchu. Ale třeba na Simpsonovi to zase dosahovat nemůže. Takže hezké 4 hvězdičky. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Tomem a Jerrym, a srovnání je skutečně na místě, mnohem bizarnější a snad i více si pohrávající s hrůzou, kterou si navzájem Oggy a švábi navzájem dávají zažít, než udeří. Šlo by tak o věc mému srdci milejší, kdyby však s postupujícími díly nedocházely nápady a neopakovalo se v drobných obměnách stále totéž. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vyhnu se porovnávání s Tomem a Jerrym a nemám Oggymu ani jeho spolubydlícím co vytknout. Prostorové stvárnění je naprosto úžasně ulítlé a kdo vymýšlel příběhy musel očividně na něčem fičet. Sledování v podroušeném stavu totiž nabízí něco, co za střízliva nelze vnímat. A to je dle mého názoru cílené a opravdu dobře vydařené. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama