Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě plném zločinu a úpadku vládne pevnou rukou Sandeman (Harris). Pak ale zákeřně zavraždí jeho ženu (Redgrave), on se rozhodne pomstít a jeho „království” začne upadat. Nejmladší a nejmilejší dcera Jo (Catherwood) podlehne drogám a žije na vlastní pěst. Stárnoucí muž se dostane do sporu se svou nejstarší dcerou Kath (Lombard) i její neméně ambiciózní sestrou Tracy (Pilkington). Po čase se ženy postaví proti sobě i proti svému otci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (4)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Netradiční, hodně současná a hodně zajímavá variace na Krále Leara. Excelentní Richard Harris, v jedné z menších, ale důležitých rolí se tu objevil (zde mezi herci neuvedený) charismatický Frank Finlay (coby moderní verze oslepeného Glostera). ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré střízlivě natočené drama. Skvělý film o osudovém konci jednoho gangsterského klanu, o absenci citu a patologické nedůvěře, o rozkladu lidských vztahů a posedlosti penězi... Poutavá sonda do života vysoké spodiny na klasické bázi... Užitečný film! Čtyři a půl hvězdičky za uvěřitelnou autenticitu... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem kdysi viděl, to je jisté, protože jsem si u něho poznamenal hodnocení 8/10. Ale o čem byl, to už si teda nepamatuju. Holt budu věřit svému tehdejšímu úsudku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama