Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Zázrak sem nečekal a zázrak se taky nestal. Neoriginální oddechovka, která se i přes normální stopáž chvílemi celkem vleče, ale jako celek mě to nakonec nes*alo a pořád je to snesitelnější (a lepší) film než třeba Red Notice. F. Gary Gray má kliku že u mě bude mít vždy velké plus za Vyjednavače a Straight Outta Compton a byl bych rád kdyby se někdy vrátil k točení podobných filmů…50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. F.Gary Gray natočil kdysi několik pecek. Tady ovšem Netflus zafungoval se svou tvorbou bez zápachu. Unylá první hodina, která třeba v přípravách na loupež nemá co nabídnout. Navíc spíš průměrné obsazení, kterýmu kraluje rádoby herec Hart, kterej povětšinou svou rolí pokazí úplně vše. Navíc to vypadá, že mezi partu přišel jako návštěva na kukandu. Takže při oslovení "Yes, boss" jsem měl smích na krajíčku. Druhá půlka už se trochu podobá zábavnýmu filmu. Nějaká akce, trochu podvádění a technickejch hračiček.Jen to rozzuzlení je takový přízemní. Celkové zklamání. 50%. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Unavenou autorskou rutinu zpočátku mírnila slušně sestavená parta (absolutnímu optimistickému přístupu jsem se i usmál), ovšem to bylo všechno, ani kousek navíc nad zadání: Geniální zloději dostanou neproveditelnou fušku, připraví plán a ukradnou zlatý náklad – v (cuku) letu. Bez vypnutého mozku to fakt nejde, stejně jsem se však přistihl, jak u dlouhé extrémní (fyzikálně i logicky lobotomické) akce v oblacích zívám. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Vcelku milá zlodějský záležitost. K. Hart táhne celý film, sedí mu i tato role. Moc potěšila krásná Úrsula Corberó. Prima kamera, natočeno fakt dobře. Po technické stránce není moc co vytknout. Ale!!! Ničím, ale naprosto ničím to prostě nevyčnívá. Ale tolik, že to je fakt velmi brzy zapomenutelný film. A to se i stane. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký zlodějský akčňák s nepříliš zajímavými akčními scénami, necharismatickým obsazení a vizuálem, který je občas docela hnusný. Logika si vzala dovolenou a i když to celé minimálně v první půlce docela utíká, celkově tu není dost atrakcí na to, aby člověk ochotně zapomněl na pitomost celého filmu a užíval si to třeba jako u posledního Rychle a zběsile. Dohromady je V letu prostě příliš blbé a příliš nezajímavé na to, aby fungovalo jako něco víc než jen kulisa. ()

Galerie (297)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo od februára do mája 2022 v Taliansku (Benátky, Terst, zámok Miramare), Severnom Írsku (Belfast, Harbour Studios, Bangor) a Anglicku (Londýn). (Arsenal83)
  • Film má určité podobnosti so skorším filmom režiséra Graya Lúpež po taliansky (2003). Všetko sa začína v Benátkach prenasledovaním člnov a hlavnou lúpežou je kradnutie tehličiek zlata. (Arsenal83)
  • Dva aspekty loupeže ve vzduchu byly „převzaty“ z jiných filmů. Dvě letadla letící v těsné blízkosti a následné odklonění toho, které nese kořist, bylo použito ve filmu Hra s diamanty (1980). Výměna zlata naloženého za letu za jiný náklad v letadle byla provedena ve filmu Poslední loupež (2001). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama