Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Dať tomuto nálepku komédia chcelo teda poriadne GULE! Nie je tu totiž vtipné jediné slovo, nebodaj veta. Kevin Hart akoby bol na sedatívach, no a rolu Worthingtona radšej komentovať nebudem. Zlaté 80tkové heist filmy, kde nebol preplácaný dej a na nič sa to nehralo. Tieto súčasné rádoby-sofistikované HI-TECH  lúpeže sú děs-bes. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. F.Gary Gray natočil kdysi několik pecek. Tady ovšem Netflus zafungoval se svou tvorbou bez zápachu. Unylá první hodina, která třeba v přípravách na loupež nemá co nabídnout. Navíc spíš průměrné obsazení, kterýmu kraluje rádoby herec Hart, kterej povětšinou svou rolí pokazí úplně vše. Navíc to vypadá, že mezi partu přišel jako návštěva na kukandu. Takže při oslovení "Yes, boss" jsem měl smích na krajíčku. Druhá půlka už se trochu podobá zábavnýmu filmu. Nějaká akce, trochu podvádění a technickejch hračiček.Jen to rozzuzlení je takový přízemní. Celkové zklamání. 50%. ()

Reklama

domirovec 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem si myslel, když jsem poprvé viděl trailer. Ne, pouze na základě traileru jsem samozřejmě nepoznal, zda-li se bude jednat o originální snímek, který fakt zazáří, nebo jestli to bude zcela nekoukatelné. Takže takhle, nekoukatelné to nebylo, ovšem žádný zázrak se však taky ani náhodou nekonal. Je to sice něco, co je možné v klidu dokoukat, ale udržet si pocit nulového zklamání je naprosto nemožné. Je to úplně bez života. Celý ten film působí jako ve vzduchu, 12 kilometrů nad zemí bezvládně vlající hadrová panenka. Není to úplně o ničem, ale postrádá to jakoukoli existující originalitu či nápaditost, která by to držela jakž takž pohromadě. Nic od toho tedy opravdu nečekejte. Je to úlet, a to vážně doslova. 2/5 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nějak takhle jsem si představoval, že vypadá film podle scénáře vygenerovaného umělou inteligencí. Takže samozřejmě nechybí mezinárodní tým (asiatka opět jako hackerka), opakování doslova všech žánrových klišé a do toho ještě kupa logických nesmyslů a náhod, které nechtěně nahrazují humor, který umělé inteligenci ještě moc nejde a vyloženě tady chybí. Což je škoda, vzhledem k účasti Kevina Harta, ale i tady je zkrátka vidět, že mu více sedí buddy movies. Lift je tak bohužel další z řady neoriginálních žánrovek, která po pár hodinách upadne v zapomnění. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[57%] Nemá smysl, abych tu předčítal filmy od tohoto režiséra. Nejvíc mě od něj samozřejmě zaujal osmý rychle a zběsilý díl, poté Vyjednávač a ještě asi i ten Ctihodný občan nebyl nejhorší. Ostatní jsou buď průměry nebo podprůměry. Co se týče tohoto snímku s Kevinem Hartem v hlavní roli, tak nadšený určitě nějak moc nejsem, ale ani pohoršený. Prostě pohodový film na 1 vidění. Děj je jednoduchý, scénář slabší a logika jde samozřejmě mimo. Kdyby byl film o něco delší, už bych se asi nudil. Tohle je pro čas strávený maroděním (můj případ) docela ideální. Jen se na to rychle asi zapomene. Postavy nejsou vyloženě nudné, ale nevýrazné, byť se někteří snaží. Máme tu docela dost známých jmen. Potěší mě vidět hezká tvářička Ursuly Corbero nebo takový Jean Reno, který působí docela otráveně, ale potěší ho vidět. Takový Sam Worthingon se zde asi objevil omylem ... Ostatní netřeba jmenovat. I ten ústřední Hart nebyl špatný, zde se jeho přehnaný humor krotil na minimum. Technicky je to ale dobré, v tom režisér nezklamal. To loupežné náčiní a ten jejich rozpočet - to zde působí přehnaně, ale ok, brát vážně se tenhle film nemá. I OST byl ok. Takže v rámci možnosti je to koukatelný průměr, možná mírný nadprůměr. Dalo se to. ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Keď sa Jorgensen (Jean Reno) stretne so ženou z Leviathanu, veľký obraz plachetnice visiaci na stene je Rembrandtov "Kristus v búrke na Galilejskom mori". 18. marca 1990 ho ukradli z Múzea Isabelly Stewart Gardner v Bostone. (Arsenal83)
  • Ve scénách natáčených v italských Benátkách bylo použito 400 komparzistů mezi lidmi v karnevalových maskách a turisty. (Johnny.ARN)
  • V čase 01:10:44 Cyrus (Kevin Hart) „omráčí“ padoucha úderem hlavy o silně polstrované sedadlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama