Reklama

Reklama

Stopy ve sněhu

  • Česko Cit slečny Smilly pro sníh (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hrdinkou trhilleru je krásná, inteligentní, ale citově odměřená mladá vědkyně Smilla. Pátrání po záhadných příčinách smrti malého chlapce ji zavede až na drsné zasněžené pláně Grónska. Postupně zjišťuje, že za vším stojí jakási společnost, která chlapce už roky pozorovala a pro níž pracoval i jeho otec. S pomocí svého přítele se Smilla dostane až nebezpečně blízko k přísně střeženému tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Yoss 

všechny recenze uživatele

To POMOVE prirovnanie k Aktom X je výstižné. Príbeh to nie je zlý, vadila mi však jeho rozťahanosť a občas pocit, že pozerám len trochu lepší televízny film. Keď si dnes predstavím, ako sa predviedol Gabriel Byrne v skvelom seriáli z produkcie HBO In Treatment, jeho výkon v Smilla's Sense of Snow je len slabým odvarom. Ale za jedno pozretie to stojí, priatelia ;-) PS: Muldera so Scullyovou nečakajte, nakoniec neprídu :-) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Stopy ve sněhu mají hodně slibný začátek, ale bohužel to příslibem končí. Závěr, to už je naprostý blábol (možná, že kameru předali někomu, kdo šel kolem, ať už to dorazí, nebo fakt nevím, jak si to vysvětlit). Herecké výkony bídné, postavy se objevují a mizí bez jakékoliv souvislosti, samotný nápad tu byl už tisíckrát. Tohle byl zbytečný film, který měl snad jediný cíl - dostat na plátno krásnou Julii Ormond. Smutné. ()

Reklama

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Má to velmi slibný začátek, zajímavou mysteriozní zápletku ale celé je to utahané, hodně scén působí zbytečně a příběh je hodně nereálný. Nemyslím tím tu lehce Sci-Fi zápletku ale události co se ve filmu dějí a navíc jsou okořeněné extra nevěrohodným chováním postav. Herecky je to prvotřídní práce jak Byrne, Wilkinson tak Ormond, která má ale smůlu v tom, že její postav působí dost otravně. Podle mě promarněný zajímavý příběh nevýraznou režií a scénářem. Dal bych hvězdy tři nebýt předvídatelného a celkově nevýrazného konce. Takle to jsou jen silnější 2*. ()

galiyosha 

všechny recenze uživatele

Ľudia, to s tým hodnotením snáď nemyslíte vážne?! Smrteľne vážne sa tváriace "tajomno" pôsobiace ako absolútna blbosť by som možno pochopil v treťotriednom televíznom filme z produkcie SAT1, ale v prípade takto masívnej produkcie je to neodpustiteľný lapsus. Prihoretosť a vnútornú nelogickosť scenára a kŕčové herecké výkony na čele s Juliou Ormond ako "živočíšnou Inuitkou" radšej nebudem ďalej rozvádzať, lebo by som si mohol začať farbisto spomínať čo za príšerný snímok som to vlastne videl. A o tie spomienky veru ďalej nestojím. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Příběh jako vystřižený ze seriálu Akta X. Mysteriózní zápletka, podepřená výbornými herci (Gabriel Byrne je skvělý vždy, ale mile mě překvapila Julia Ormond) dokáže diváka vtáhnout do děje a udržovat jej v napětí po celé 2 hodiny. K "husté" atmosféře snímku přispívá i to, že se celý děj odehrává na drsném severu, kde je sníh stejně běžnou věcí, jako vzduch. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Cit slečny Smilly pro sníh" od Petra Hoega. (mauinka)

Reklama

Reklama