foto

David Hayman

  • nar. 1950
    Bridgeton, Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fisherman's Friends
The Corrupted
2018 Dirt Road to Lafayette
Two Graves
2017 Zpátky na nohou
2015 Dartmoor Killing
Macbeth
2014 Castles in the Sky
Za vlast a královnu
2012 Sawney: Lidská flákota
The Domino Effect
V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl) (TV film)
2011 Screwed
2010 Burke and Hare
One Night in Emergency (TV film)
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2007 Rychlé rande
Trial and Retribution XIII: Curriculum Vitae (TV film)
Trial and Retribution XIV: Mirror Image (TV film)
Záplava
2006 Malá oprava motoru
Mstitel (TV film)
Trial & Retribution: Sins of the Father (TV film)
2005 I slova zabíjí
Pravda nebo lež
2004 Dívčí válka
2003 Gifted (TV film)
Trial & Retribution VII (TV film)
2002 As the Beast Sleeps (TV film)
Last Great Wilderness, The
Tough Love (TV film)
Trial & Retribution V (TV film)
Trial & Retribution VI (TV film)
Wild Dogs, The
2001 Agent z Panamy
Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
2000 Best
Rafinovaný zloděj
Trial & Retribution IV (TV film)
Vertical Limit
1999 Lost Son, The
Trial & Retribution III (TV film)
Unknown Things
Zápas
1998 Getting Hurt (TV film)
Jmenuji se Joe
Legionář
Trial & Retribution II (TV film)
1997 Boxer
Stopy ve sněhu
Twin Town
Za přední linií
Šakal
1995 I'll Be Watching You (TV film)
Rob Roy
Short Walk, The
The Near Room
1992 Tajemství hřbitova (TV film)
1989 Venus Peter
1987 Božské zájmy
Double Scotch & Wry
Naděje a sláva
Walker
1986 Murphyho zákon
Scotch & Wry
Sid a Nancy
The Holy City (TV film)
1983 Love Story: Mr. Right (TV film)
1982 Coming Out of the Ice (TV film)
1981 Oko jehly
1979 A Sense of Freedom
1974 Lisa, Lisa

TV seriály

2019 Hatton Garden (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
Strangers (E02)
2014 Shetland (TV seriál)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
Dead Water: Part 1 (S02E03)
2013 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2011 Top Boy (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Still Game (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1998 Vesmírný ostrov (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1994 Finney (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 It'll All Be Over in Half an Hour (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Scotch & Wry (TV seriál)
1977 Eagle of the Ninth, The (TV seriál)
Rob Roy (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)

Dokumentární

2016 1. světová válka na moři (TV seriál) - mod.
2009 Friendship Beyond the Fence
Po stopách Sherlocka Holmese (TV film)
Scotland on Screen (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1995 The Near Room
1993 Dravec
Dámský průvodce nevěrou (TV film)
1990 Silent Scream

TV seriály

1999 Harbour Lights (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Finney (TV seriál)
1992 Firm Friends (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace