Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

genetique 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe môžem dať znova plnohodnotné päť hviezdičkové hodnotenie. Neskutočne pekelná milenecká zápletka, ktorú by na prvý pohľad nezvládol napísať ani najskúsenejší scenárista je rovnako dokonalá ako prevedenie a načasovanie časových presunov tak, aby divák na začiatku vôbec netušil o čo vlastne ide. Postupné odhaľovanie súvislostí, klamstvá, pretvárky a nakoniec aj herci (Hartnett takisto), to všetko speje k úplne odrovnávajúcemu koncu. Po odstupe času sa síce zdá byť mierne hollywoodsky, no myslím, že sa nájde veľmi málo ľudí, ktorí by ho chceli inak. A i tu je dôkaz toho, že kvalitné, napínavé thrillery sa dajú poňať inteligentnou cestou, bez prestreliek a podobne. 90%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Wicker Park mi pripadá ako keby Alejandro González Ińárritu zobral do rúk klasický romantický scenár a natočil ho s nelineárnym dejom ako to vie iba on. Vďaka tomu ma film zaujal pretože zo začiatku mi vôbec nič nedávalo zmysel no našťastie všetko postupne do seba začalo krásne zapadať a na koniec sa všetko do bodky vysvetlilo. Takto sa majú točiť filmy nútiace divákov trošku premýšľať. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Od začiatku cítime, že „niečo nie je v poriadku“. Film sa odvýja v pomalom tempe, režisér má ale atmosféru a hudobnú zložku pevne pod palcom a scenár je príjemne záludný, nevieme, kam nás až zavedie. WICKER PARK je zaujímavý tým, že sa priebežene dozvedáme zásadné informácie, pričom ale nemáme pocit, že by nám dovtedy boli prioritne zatajované. Len na ne ešte nedozrel správny čas. Zrazu sledujeme známu situáciu z druhého pohľadu a netradičná jemne trilerová romanca. Najvydarenejšie filmy v nás niečo prebudia. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem měl pocit,že sleduju nějaký podprůměrný romantický film s velmi špatnou Dianou Kruger.Poté už ale celý film nabral neuvěřitelné tempo,které mu vydrželo až do konce. Nevěděl jsem do poslední chvíle na čem jsem, i když jsem si to mohl domyslet.Paul McGuigan ovšem tento film zrežíroval tak perfektně že vám to bude připadat,že film s podobnou tématikou vidíte poprvé a má vás čím překvapit.Vřele doporučuju, tento film totiž časem neuvěřitelně dozrává a přetvořil se v jeden z mých nejoblíbenějších romantických filmů- ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Pěkně zamotané - tak, že vás to nutí bedlivě sledovat. Zápletka se mi rozhodně líbila, i když "míjení" dvou postav bylo poněkud okaté a přehnané, ale tím to aspoň zvyšovalo napětí. Za Joshe Hartnetta jsem byla ráda, protože jsem ho už hodně dlouho v ničem neviděla. Ve výsledku dobrý, promyšlený romanticko-dramatický film. ~(4,0)~ ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • 30-milionový remake vzbudil během premiérového víkendu (3. -5. 9. 2004) v Severní Americe vlažný zájem a diváci v kinech zanechali jen 6,8 mil. dolarů ve více než 2 500 kinech. Celkově si film odnesl jen slabých 12,8 milionu. (imro)
  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Stejně jako v původním filmu Byt (1996) si i zde Matthew (Josh Hartnett) objedná během "závěrečné" konfrontace k pití dvojitou vodku. Jak v předloze, tak i v tomto remaku ji nedopije. (dickens)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno