Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Baví mne vyprávění příběhů zamotaných v čase i prostoru a romantické okamžiky překonávám s chlapáckým úsměvem, takže tento snímek měl uspokojit mé filmové choutky, ale bohužel mám k němu drobnou leč zásadní výhradu. Nějak mi má prostá hlava nepobrala skutečnost, že se dva lidé, kteří znají svoje adresy i telefonní čísla, nedokáží během dvou let kontaktovat, což ve mně vyvolává pocit, že soudruzi z USA někde udělali chybu nebo se ze mě někdo snažil udělat většího blbce než obvykle. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ano ani já nejsem příznivcem romantiky, ale zde nechápavě kroutím hlavou jak složitý a překombinovaný scénař film má, který naštěstí působí logicky a dává smysl. Je až neuvěřitelné, že se sami scénaristi v tom neztratili. Hartnett, Kruger,Byrne, skvělé trio, které vám poplete hlavy. Překvapivé také je, že je film zábavný a upoutá si pozornost od začátku až do konce. Za dojemný konec přihazuji plnéj kotel. 90% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemohu bohužel hodnotit jinak, protože první polovinu filmu jsem prakticky nevěděl o co se jedná. Film se zdál byt neuvěřitelně utahaným. Teprve poté se rozjede velmi slušná zápletka, která mě nadchla. Jooo, být zamilovaný to člověk někdy může dělat pěkné sviňárny. Scénu kdy Josh Hartnett sedí u stolu se svým kamarádem a již prokouknutou podvodnicí jsem si náležitě užil. Brrr, to byla situace. 70% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brandon Boyce .. Miluj mě, prosím žadoní tento film .. chvilku jsem se sice nechal mást vysokým hodnocením nadšených uživatelů, ale po nějakých dvaceti minutách jsem tuhle banální romanci bez thrillerové příměsi prokoukl a nadějím na něco víc byl amen! Jelikož se jedná o remake evropského koprodukčního filmu z devadesátých let, kde téma náhlého zmizení přítelkyně bez možnosti kontaktu je ještě uvěřitelné, zde jsem už této základní kůstce příběhu nevěřil. K tomu se později nabaluje toliko směšných náhod a zvratů, že jsem se jen trpce usmíval, co všechno si v současném přetechnizovaném Chicagu lze prožít. Co na plat, že formální stránka nemá výraznější chybu, režisér umí vytvořit atmosféru a hudební doprovod je lahůdka. Také herci, ač to herecky nejsou koncerty, jsou příjemní a Rose Byrne zajímavý objev. Jenže ten příběh, ten nepravděpodobný příběh, to bolelo. Moc. Žánrové osvěžení to ano, ale ve výsledku pořád jen slabší průměr! 50%. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jó OSUD! Jó LÁSKA! Nakonec - kdo něco podobného aspoň jednou v životě nezažil? To fatální míjení, ať už náhodné či někým podpořené... Že ne? Dobře vám tak... - - - Chladnokrevně vykalkulovaný, vypointovaný, do detailu vypiplaný scénář, bezchybné výkony krásných mladých herců, atraktivní prostředí, dobře vybraná a s dějem doslova souznějící hudba, stylově režiekamerastřihnuto, napětí až do poslední vteřiny, dojemný happyend... Skoro to vypadá jako nějaký ironický komentář k nějaké hollywoodské mainstreamové slátanině... Ale není. Problém je v tom, že ono je to opravdu DOBRÉ! Je to výborné! Čtyři a půl hvězdičky bez váhání - ale zaokrouhlit musím - a tak dolů, protože jediné klišé, co mi trochu "vadilo" byl ten Lukeův vždycky krásný a filmově tisíckrát provařený Ford Mustang 6X :-)... Leč přiznám se jako chlap, uronil jsem zkrátka i tu slzu... ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Stejně jako v původním filmu Byt (1996) si i zde Matthew (Josh Hartnett) objedná během "závěrečné" konfrontace k pití dvojitou vodku. Jak v předloze, tak i v tomto remaku ji nedopije. (dickens)
  • 30-milionový remake vzbudil během premiérového víkendu (3. -5. 9. 2004) v Severní Americe vlažný zájem a diváci v kinech zanechali jen 6,8 mil. dolarů ve více než 2 500 kinech. Celkově si film odnesl jen slabých 12,8 milionu. (imro)

Reklama

Reklama