Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzený vrah (Ray Liotta) čeká na smrtící injekci, která ho navždy pošle tam, kam patří. Jaké je jeho překvapení, když se probere v márnici a je mu učiněna nabídka, která se neodmítá. Tedy že se stane jakýmsi laboratorním králíčkem a budou mu podávány prášky na změnu chování. Samozřejmě, že za smysluplnou spolupráci dostane jakousi svobodu s náramkem na noze. Ze začátku se zdá, že prášky nefungují, ale když se změní dávky, tak se subjekt i hlavní doktor nestačí divit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (71)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.9.2010 - Na ČSFD hlboko podcenený a podhodnotený film. Napriek tomu, že ho nakrúcali v Európe (tuším v BULHARSKU) si jeho produkcia, tvorcovia (réžia, scenár) aj herci zaslúžia to najvyššie hodnotenie. Film nepredvídateľný, napínavý a dokonca aj s niečím, čomu sa vraví posolstvo. (2.1.2009) ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Po dobrem napadu by snad mel prichazet vytecny scenar, ktery udela z filmu jednou velkou bombu. Kdyz uz celkem nabere kvalitni herce a jejich vykony jen film vylepsi.. Snad jen skoda, ze vykony hercu musi film ozivovat a ne ho vylepsovat. Neco mi tam chybelo nejake poradne vzruseni nebo napeti ale jinak dobre divatelen. ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla spokojená, režisér Tim Hunter svěřil Ray Liottovi hlavní roli, která mu překvapivě sedla a role zločince byla v jeho podání dost dobrá. Nenudila jsem se, přesto to šlo přece jen vylepšit, po straně scénaře. Kompilace podávání AD řady SSRI jako zbožná novinka a takové vedlejší učinky, to snad ne- u preparátů, které se už pár let podávají na předpis........to tam byla celkem hloupost. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Povedená béčková záležitost o biochemické převýchově vrahouna Lee Raye. Divákovi je předhozena nelítostná a bezcitná osobnost několikanásobného vraha, která se pod působením experimentální léčby pod vedením členů farmaceutické firmy, postupně mění v normálního člověka se všemi lidskými hodnotami. Vše je zaobaleno do poutavého příběhu se spoustou neočekávaných zvratů a touhou po odpuštění. Se svižně ubíhající stopáží, nudné pasáže dílko obsahuje minimálně, rostou divákovy sympatie s převychovávaným Lee Rayem, který musí nakonec čelit nejenom poskokům z farmaceutické firmy či útokům mafiánského zabijáka, ale také bratrovi jedné ze svých dřívějších obětí. Navíc příběh završuje velmi vydařený konec, který donutí trochu popřemýšlet o právu vzít někomu život. Hodnotím slabšími čtyřmi hvězdami. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen, příjemný příběh, režie na úrovni, ale zejména překvapivě snesitelný Ray Liotta, který se zasměje pouze jednou. Má oblíbená Michelle Rodriguez dokazuje, že umí hrát i obyčejné ženy, které se obejdou bez tvrdých slov a Willem Dafoe se též ukazuje jako vyrovnaný muž. Přesto by film potřeboval více dotáhnout do konce a především díky své premise nějak více vtáhnout diváka do děje a minimálně ho něčím překvapit. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve filmových studiích New Boyana v Sofii v Bulharsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama