Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes si slně vyčítám, že jsem se vůbec dodíval do konce, což bylo utrpení, nezasmál jsem se snad ani jednou, pak tedy nechápu to rozporuplné hodnocení, protože by to mělo být spíš jasný odpad pro každého.//JEDEN Z NEJHORŠÍCH FILMŮ CO JSEM VIDĚL. Mimojiné abych citoval asi nejslavnějšího filmového kritika Rogera Eberta: ,,Agresivně špatný film, jako by se tvůrci snažili o utrpení publika.'' ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

Reklama

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

majec4 

všechny recenze uživatele

To je teda riadna konina. Zabavil som sa ale dostatocne. Ci uz na dialogoch, alebo na prisernostiach, ktore sa zjavia na obraze. Pobavilo ma aj to aky svet vytvorili okolo muzskych stetiek :-). Na jednotku sa nepamatam, takze netusim ci to bolo podobne uletene - niekedy vsak az privelmi. Mam rad Schneidera a jeho hlupucke filmy, no dnes to napriek vsetkemu pozitivnemu zaklincujem na 3*. ()

Enterprise 

všechny recenze uživatele

Tento film zbyl v počítači v měřícím voze jako poslední, který jsem neviděl a protože jsem od něho už dopředu nic neočekával, zkoukl jsem jej spíše z nouze než ze zájmu. Opravdu nerad dávám jakémukoliv filmu známku "odpad" a tak trochu alibisticky dávám půl hvězdičky sám sobě, že jsem jsem se obětoval a dokoukal až do konce a půl hvězdičku za celkem hezkou Hannu Verboom. Tím veškerá pozitiva končí ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)

Reklama

Reklama