Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Martina Lawrence a jeho otravné grimasy zrovna nemusím. Ale po půldenním úklidu jsem si řekl, že si zlehka odpočinu u TV a uvidíme. A byl jsem mile překvapen. Sice silácké pózy a ksichty Lawrence z počátku filmu mě trošku naprudili, ale naštěstí toho rychle ubylo. Musím říct, že jsem se celkem dobře bavil Samozřejmě, žáden zázrak to není. Od začátku je jasné, jak to dopadne - zde nejde ani žádné překvapení čekat. Ale celý film je protnut takovou pohodovou a uvolněnou (nevím, jak to přesně popsat) atmosférou, je tam pár skvělých joků a scének, pár úsměvných a prostě celé je to tak nějak na pohodu, že to člověka prostě baví. U mě překvapivě spokojenost. Howgh! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserna nuda na cele s Martin Lawrencom - presne to je film Zpatky ve Hre. Lawrence ako herec vyzera, ze najlepsie obdobie ma za sebou /Bad Boys 1,2, Agent v Sukni ......./ a pribeh je predvidatelny az hroza. Reziser Steve Carr je reziserska lama, to viem uz naisto. No nic to, zasmial som sa asi 1 - 2 x, a to je na komediu SAKRA malo. 10 % ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo Coache Cartera, ale s tím rozdílem, že Zpátky ve hře je pro piškoty(rozumějme pro děti:-)) a tím pádem bude pro většinu lidí horší. Možná by tomu tak nebylo, kdyby tento film dostál svému slovu, a byl komedií. Jenže on jí není, proto tak malé hodnocení. A příběh je hodně jednoduchý, takže skupina lidí, která z něj bude mít velkou radost, jsou všichni basketbalisté a "piškoti":-)40% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavý a obohratý príbeh o tom, ako profesionálný basketbalový tréner je vďaka svojim eskapádam nútený trénovať basketbalové mužstvo na základnej škole, ktoré naposledy vyhralo zápas, keď ešte väčšina jeho terajších členov nebola na svete. O tom, že ho dovedie až k víťazstvu, myslím netreba hovoriť. To, že ale vymení svoju profesionálnu kariéru za miesto školskeho poradcu, už bežné nie je a je to skutočne na pováženie. Inak Martin Lawrence riadne stučnel. Ak to takto pôjde ďalej, o nejakých 10 rokov, keď bude natáčať x-té pokračovanie Agenta v sukni (a že ho natočí, o tom nepochybujem), na zamaskovanie za "Velkú mámu" mu bude stačiť parochňa. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná komedie u které lze zase na pár minut vypnout. Třetí hvězdičku má u mě Martin Lawrence za ztvárnění normálního trénéra ( dobrý hadry) a nenormálního kněze. Jinak na děti je fajn pohled, basket nic moc ale co se namáhat. Závěr s Eye of the tiger vkusně ukončuje podstatu rodinných komedií a u mě to má Lawrence furt dobrý. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama