foto

Jason Matthew Smith

  • nar. 8.11.1972 (47 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Six Gun Savior
Star Trek: Do neznáma
2015 Star Trek: Renegades (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2009 1% (TV film)
Star Trek
2005 Zpátky ve hře
2003 Detektivové z Hollywoodu
2002 13 Moons
1993 Ve vzduchu

TV seriály

2012 Drsný šerif (TV seriál)
Psí voják (S01E05)
Společná terapie (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Body (S01E14)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Tranďák (S03E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kriminál (S02E14)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Bounce Test (S01E02)
Zákon gangu (TV seriál)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
Něco za něco (S02E09)
další epizody (4)
2007 Drive (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
Mezi dvěma kameny (S02E04)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kudrnatá holka (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V lázních (S04E19)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
Čarodějky (TV seriál)
Tři podoby Phoebe (S04E14)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soukromý život (S01E12)
Off Centre (TV seriál)
Trust Me or Don't Trust Me (S01E04)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Železná rakev (S06E15)
Pohotovost (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky