Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Berta si přivede k Charliemu domů svou poněkud výstřední šestnáctiletou vnučku Prudence. To chod celé domácnosti jaksi zkomplikuje. (TV Nova)

Recenze (9)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Berta privedie do domu svoju vnučku Prudance, ktorá pomotá hlavu nie len dospelým obyvateľom domu. Prevedenie: Vôbec sa Jakovi nečudujem, že tri razy narazil do okna. Megan v najlepších rokoch by pomotala hlavu asi každému. Nočný incident pobavil. 95% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlieho hospodyně Berta má špatnou náladu, její dcera ji nechala na starosti její vnučku Prudence. Charlie s Alananem si myslí, že je v Jakeově věku, ale ke smůle obou se jedná o pohlednou šestnáctiletou dívku. Jak Charlie, tak Alan s Jakem jsou s její přítomnosti nesví. Charlie dokonce tvrdí, že Rose je jeho přítelkyně. Prudence všemu nasadí korunu, když se u Charlieho objeví pozdě v noci. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl seriálu. Bavil jsem se u něho celou dobu. Stojí nejen na výborných výkonech Charlieho, Alana nebo Jakea, kteří tentokrát hrají trochu vedlejší role. Ta hlavní totiž patří Megan Fox na kterou je radost se dívat. Ani napříč jinými sitcomy tak moc lepších dílu nenajdete. ()

Reklama

Reklama