Reklama

Reklama

Slepičí úlet: Zrození nuget

  • Velká Británie Chicken Run: Dawn of the Nugget (více)
Trailer 3

VOD (1)

Hejno neohrožených slepic spojí síly, aby zachránilo svoje drůbeží soukmenovce před další hrozbou. Tentokrát se něco děsivého chystá na sousední farmě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (68)

Comics.jto 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování po dvaceti letech (Slepičí úlet (2000) pro novou generaci. Sice to není pro mě už tak děsivé ty scénky se sekerama a zabíjení slepic atd. Navíc to v tomhle není už "koncetrak", ale ani to tolik neva. Proč se opakovat že jo. Tentokrát tu mame výrobu ve velkém, a vše je větší než v jedničce. A zaměřuje se spíš na to jakože oblbovaky > šťastná kuřata > ve svalech se netvoří látky který způsobují že je maso tuhé (nějaký můj obor na škole kecy, koho to zajímá lol). Jo no prostě je to taková ta pohádka, která dělá z lidí špatný tvory. A je tu pár i hororovejsich scen atd. Ale prostě pokud nejste už děti není to ono a ty vtipi jsou taky pro novou generaci. Ale je to ok pro rodiče kteří viděli jedničku si takhle s dětmi pustit tento film s "čistší" animací. .  7/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Já osobně nebyl uchvácený tehdy ani z jedničky (je to možná tím, že jsem ji neviděl v době vzniku) a tohle mě přijde ještě horší . Jediné ´´inovace,, jsou v tom, že dají těm slepicím obojek ten je udělá šťastnými a pak je zabijou a dělají z nich nugetky a v tom , že Ginger a Rocky mají dceru. Tentokrát se záporačka z jedničky a její druh vybaví farmou se zabezpečením, které jim je stejně k ničemu jelikož nedokážou zjistit , že se jim tam slepice dostaly. Vtipné mě to nepřišlo a jediné co mě zaujalo byl easter egg na Spláchnuteho (2006)  s tím slimákem (bohužel nezpíval) . 40 procent ()

Reklama

Draconian 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád tenhle styl animace. Na filmy Nicka Parka jsem se díval už jako dítě. Takže kouknout se na nový Slepičí úlet od Aardman studios byla jasná volba. Já jsem se opravdu hodně pobavil. Mraky vtipů (nejen pro děti), nápadů, akce. Není to po příběhové stránce nic extra světoborného, ale hravost tvůrců jde znát, stejně jako britský humor. Už jen kvůli té animaci, která je prostě originální, to stojí za to. Já si to užil. 80% ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Tohle mi bez nadsázky trhá srdce. Tolik let práce pro tak špatný film. Technicky vynikající. Obrovské scény, malé serepetičky, pohyby, mimika, všechno dotažené k dokonalosti. Ale scénář nemilosrdně potápí veškerou snahu tvůrčího týmu. Klišé nad klišé, první díl rozmixovaný a doředěný tunou patosu. Od diváka se očekává hovadská tupost a vše je vyřčeno do posledního slova. Scény se jako sopel táhnou odnikud nikam, napínavé scény negradují, vtipy jsou předvídatelné a vypointované ve špatný moment. Byl jsem z toho lehce v šoku. Přitom, pokud film pracoval s větší zkratkou, po vystříhání vaty by zbyl pěkný svižný hodinový snímek. Pár nápadů tam je a vážně dobrých. Ale jinak je mi líto promrhaného času animátorů. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Typickej druhej díl, ve kterym je víc těch líbivejch věcí na oko (větší “výprava” nebo víc akce), ale příběh je o něco slabší, jelikož se do určitý míry recykluje už jednou viděný. Nějaký vtípky byly doslova okopírovaný z jedničky a spoustu z nich bylo dost předvídatelnejch. Díky záchranný misi se však podaří aspoň pár nápadů (šťastný slepice) a příběh docela svižně utiká. Trochu mě zklamalo, že po jedničce mířící na odrostlejší diváky je pokračování už ve skrze standardní animák “pro celou rodinu”, kterej neurazí ale ani nenadchne. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama