Reklama

Reklama

VOD (1)

Nevlastní otec Brittney Haversové Niles zahyne při havárii soukromého letadla. Brittney ale nezdědí jeho majetek v hodnotě téměř sedmdesáti milionů dolarů, ale pouze roční rentu pětadvacet tisíc. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se o dědictví nepřihlásí Nilesův přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Je to Maya Kingová, která tvrdí, že je Nilesova nemanželská dcera a ochotně se podrobí testu DNA. Soudní lékař Julian Hayes potvrdí, že je to pravda. Vyšetřovatel pojišťovny Terence Bridge, která má vyplatit pojistku ve výši dvou milionů, objeví několik nesrovnalostí potvrzujících, že havárie Nilesova letadla nebyla nehoda. Zjistí také, že Hayesův test byl podvod a do všeho jsou zapleteny Brittney a Maya, které lékaři slíbily část dědictví, pokud jim pomůže. Nechtějí se s ním však dělit, a tak ho zavraždí. Bridge dívky konfrontuje a nabídne jim mlčení, pokud mu vyplatí polovinou majetku. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (69)

Grogan 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum filmu jsou sexy kočky Susan Ward a Leila Arcieri a jejich scéna ve vinném sklípku. Jinak jde ale o blbost, kde se scénárista snaží šokovat přehršlí zvratů, které při bližším zkoumání nedávají žádný smysl. Jenže co z toho, podobné filmy nesleduju kvůli obohacení svých kognitivních schopností, takže za tyhle krasavice a pohodovou relaxaci u filmu alespoň ty 3 dám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sakra, jasně že šlo jen o kopírování jedničky a nebyl ani tak velký rozpočet, ale Susan Ward byla zatraceně sexy. Takovou bych se klidně nechal svést taky. Jinak samozřejmě nechybí intriky, několik dějových zvratů – ovšem ty už tolik nepřekvapí. Zvlášť když byli recyklací již viděného…Průměrná podívaná, která neurazí ale tentokrát ani moc nenadchne… ()

Reklama

sledge 

všechny recenze uživatele

... ta jedna * je za lesbicke sceny. Toto bolo najjemnejsie porno ake som kedy videl, lebo ani tu nemoze byt o deji a hereckych vykonoch (alebo hocicoho ineho co suvisi s kinematografiou) ani rec. Inak odpad, zmes najhorsich cliche scen zo vsetkych zlych filmov ake ste kedy videli, podana velmi zle a ese horsie zahrana. Inak odpad! ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Škvár. Jednička měla nápad, zvraty jste moc nečekali, byla nabušená dobrými herci. Tohle je klasická americká dvojka v béčkovém podání, spíš možná céčkovém, jako tomu bylo u Velmi nebezpečných známostí, kdy první díl stál za to, pak to šlo dolů. Je tu taky hodně nelogičností (viz. hned začátek, před kým házela kytky do vody? Kvůli sobě určitě ne!). Atd. Nižší počet * si nechám pro další díly. Cítím to v kostech :D. ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Říká se, že opakovaný vtip není vtipem, a u filmů tomu není jinak. Dvojka je v mnohém prakticky kopií jedničky, jen s trochu nudnějšími dialogy. To by samo o sobě zas tak nevadilo, pokud jste jedničku neviděli. Co ale celé druhé Nebezpečně hry sráží pod průměr jsou postavy. Nevím, jestli jsou jen tak blbě a ploše napsané, nebo se na výsledku podepsalo oproti jedničce slabší herecké obsazení, ale nějak jsem mezi těmi šablonovitými loutkami nenašel ani jednu sympatickou, skrze kterou by mě děj dokázal zaujmout. Škoda, pak bych tomu ty tři hvězdičky možná i dal. 4/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Los Angeles (Kalifornie, USA) a Palm Beach (Florida, USA) od 17. března do 4. dubna 2003. (GASTON73)

Související novinky

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama