Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (111)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru koukatelnej průměr, jinak podprůměr, ale z nějakýho důvodu mě navadily některý trochu přehnaný pasáže a koneckonců jsem se i párkrát zasmál, navíc chemie mezi těmi dvěma fungovala a hlavně mě zajímalo, jak to zaonačej. A možná i proto, že měla velký kozy, dávám 3*. # příběh ** | hudba **| humor * | akce – | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Jasně, že takových už bylo hodně a kdyby to dopadlo jinak, než člověk od začátku doufá dostavil by se šok. Takto se dostavila vtipná pohodová komedie, která tak nějak celkově fungovala. 4x tolikrát jsem se smál, že to slyšeli asi i sousedi. A po dlouhé době vidět Bryana Browna, který nepotřebuje smrtící triky, aby předvedl že má stále charisma, byla třešnička na dortu. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně oldschool romantika. Nesmyslně až platonicky hezká ústřední dvojice. Nesmyslně hezký lokace a zázemí všech zúčastněných postav. Prostě když nad tím trošku přemýšlíte, tak je to všechno holý nesmysl, ale ono to fakt funguje. Nenáročná klišé zábava, které naprosto přesně ví kam patří a pro koho je. Na nic si nehraje a díky tomu to asi funguje. Sweeney x Powell chemie funguje a S tebou nikdy je hodně dobře konzumovatelná spotřební zábava, která jednou za čas rozhodně nemůže uškodit. Will Gluck tohle umí. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová letní romanťárna nabušená svěží energií. Namakanej Powell a brutálně sexy Sweeney, která mě totálně odzbrojila už v seriálu Euforie. Dva lidi co se nemůžou vystát letí na rodinnou svatbu do Austrálie. Negativní atmosféra kolem nich jen srší a očekává se průser za průserem. Navíc přicházejí komplikace v podobě jejich ex, kteří jsou také pozvání. Aby se to vše do svatby uklidnilo, oba se rozhodnou předstírat skutečný pár. Velmi jednoduchá zápletka, kde však není o vtipné scény a hlášky nouze a já se upřímně i od srdce zasmál. Sem tam klišé, včetně konce, ale když to na mě funguje, co mám holt dělat. Asi bych tu mohl do něčeho dloubat a najít negativa, ale po skončení jsem se cítil tak odreagovaně a pohodově, že už jsem začal vyhlížet samotné léto. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dôvod pozretie bol jasný, Sydney Sweeney. No a na moje prekvapenie som sa skvelo bavil. Presne takto má vyzerať romantická komédia. Všetko funguje ako má, chémia medzi hlavnou dvojkou je vynikajúca, Sydney je proste nádherná a ako celok to je veľmi v pohode oddychovka. Komediálna stránka je svieža, aj keď miestami sa z nej troška uberalo a pridávalo na romantike. Ja som sa bavil, finále super a 4* jasné. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Propagaci filmu napomohl bulvár, který rozvířil spekulace, že mezi Sydney Sweeney (Bea) a Glenem Powellem (Ben) proběhl na place skutečný románek. Powell se během natáčení rozešel s dlouholetou partnerkou, modelkou Gigi Paris, která následně přestala Sweeney sledovat na Instagramu. Sweeney byla v době natáčení zasnoubená s producentem Jonathanem Davinem – její postava ve filmu byla také zasnoubená za muže jménem Jonathan, ale než došlo na svatbu, rozešli se. „Je to romantická komedie, asi to tak lidi chtějí. Glenovi a mně je to docela jedno. Bavíme se spolu a máme k sobě vzájemnou úctu,“ řekla Sweeney pro Variety. Powell v rozhovoru pro Men's Health dodal: „Když začaly všechny tyhle spekulace, přišlo mi to dost nefér. Ale uvědomil jsem si, že je to asi součást téhle práce.“ (DavePave)
  • Halle (Hadley Robinson) po příletu do Sydney říká své sestře (Sydney Sweeney), že od chvíle, co přiletěli, se jejich matka chová jako by sama byla Australanka. Jde o odkaz na to, že herečka Rachel Griffiths, která jejich matku hraje, je skutečně původem z Austrálie. (DavePave)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama