Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (110)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy, natož romantické komedie (zdá se to snadné, ale natočit dobrý romcom je ve skutečnosti strašně těžké!) nevyhledávám často a moc dobře vím proč. A teď nemluvím o klišé. Vlastně ty si v žánrech vždy užívám, pokud fungují, jak mají. Jenže S tebou nikdy má jeden zásadní problém, který jedna z postav dokonce řekne nahlas: Sluší nám to spolu. A dost dlouho pro mě bylo těžké prohrabat se tím, zdaje to víc než jenom tohle, nebo je v tom filmu o trochu víc. Protože ono to strašně dlouho působí jako každá jiná zaměnitelná žánrovka jenom s tím, že tady všichni vypadají neskutečně dobře, a rozpočet taky evidentně nebyl skromný. Ale je tady ta druhá věc, která pro mě táhla film nahoru: druhá polovina. Nevím proč, ale první polovina je prostě hodně průměrná, až potom se to příjemně rozjede. A v té časti vlastně S tebou nikdy potom působí strašně mile, přestože tam není nic, co překvapí. Což nikdo nečekal, ani já, nebyla to nejspíš ani ambice snímku, přesto je tam vzadu v hlavě otázka, zda je to opravdu film do kin, ne rovnou na stream. Jenže zároveň se jedná o totální nostalgii v praxi, kdy byly podobné žánrovky na vrcholu. A tím nemyslím jenom závěrečnou "Unwritten koláž". Prostě jsou věci, které nám starouškum vždy udělají radost, kdy se během sledování současného filmu cítíme jako dřív...když jsme byly mladý. Oni prostě ví, jak na nás. Několikrát jsem se zasmála upřímně a několikrát, že to bylo tak blbý, až to bylo vtipný. Protože se film snaží odkazovat na nejlepší dobu ve svém žánru. Asi bych měla zmínit, že mezi moje oblíbené žánrovky patří filmy Panna nebo orel a 10 důvodů, proč tě nezávidím. Takže bych teoreticky měla být spokojenější? Ne, i tak se raději znovu podívám právě na ně (jako to s oběma snímky dělám pravidelně), kde je to dané svojí dobou, než na tohle, co se snaží na tu dobu odkazovat. Ano, je to milá pohodovka, kterou jako takovou dokážu ocenit, ale nemám potřebu vidět znovu. Ale na drouhou stranu je film vážně fajn produkt, který dodává všechno, co má, takže vlastně udělá radost všem. Jenom je nejspíš jenom na jedno použití. Ale zase: byly tam ambice na něco víc? Na to si musí každý divák najít odpověď sám ... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nič nové, romantika postavená na začiatku na klamstve, potom akosi sa do seba zahľadia, medzitým sa vtipne podpichujú, príde aj nejaké úskalie, ale nakoniec všetko skvelé dopadne. Úplne klišoidný scenár prepísaný už toľkokrát, že by to urobili dieru aj tabuľky z bukového dreva. Samozrejme s dodatkom modernej doby, ktorý musí byť - lesbický pár rasovo zmiešaný a zosvadbovaný. No a ešte iné prvky, ktoré by sme v starých komédiách nikdy nevideli, bezdlvodná nahota, pri ktorej napríklad Powell spieva holý s vajcami v hrsti a Sweeney mu kuká do ritnej diery, zrejme hľadajúc pozostatky večere. Kde sa berie nejaký Chaplin, Werich, Burian či Funes, to boli tak slabí komici, že nedokázali ani pred kamerou zovrieť svoj penis! ()

Reklama

Pollock 

všechny recenze uživatele

Jasně, že takových už bylo hodně a kdyby to dopadlo jinak, než člověk od začátku doufá dostavil by se šok. Takto se dostavila vtipná pohodová komedie, která tak nějak celkově fungovala. 4x tolikrát jsem se smál, že to slyšeli asi i sousedi. A po dlouhé době vidět Bryana Browna, který nepotřebuje smrtící triky, aby předvedl že má stále charisma, byla třešnička na dortu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Romcoms are back! Vemte 2 velmi sympatické a mladé vycházející hvězdy Hollywoodu, kde bude výborná chemie, nacpěte to humorem, ať to není jen citová romantická vydíračka a tenhle recept se nemůže zkrátka posrat a dle sympatických tržeb to vyšlo.Nevadí, že dějově nejde o nic zázračného, ale má to velmi feel good atmosféru, Sydney Sweeney žeru ( ten její dekolt oh my gád) a Powell je tu taky za sympaťáka, humor funguje, v závěru na mě fungovaly i emoce a rozhodně jde o film, který si rád s ženskýma budu pouštět. Tohle je příjemná věc. 8/10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Od oznámení jsem se těšil a tím spíše, že jde překvapivě o takový menší hit v kinech, což doufám vyeskaluje ve více rom-comů v kinech po mnohaleté odmlce, minimálně u Sony Pictures. A nepřekvapuje mě, že je u toho právě Will Gluck, jeho Kamarád taky rád shledávám jako nejlepší žánrovku a v tomhle žánru mu to vždycky svědčilo nejvíc. I tak ale je to pro mě menší zklamání, jelikož jsem zřejmě od hlavní oblíbené dvojice (Sydney Sweeney teď bude všude!) čekal zřejmě nesplnitelné, ale i tak jsme se výborně bavili a mnohokrát zasmáli. A oproti spotřebkám z Netflixu (i těm se známými herci, i když trošku méně) je to pořád nebe a dudy. Jen houšť. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Glen Powell (Ben) uvedl, že natáčení jedné ze závěrečných scén mělo nečekaného slavného diváka, bývalého prezidenta USA Baracka Obamu. „Měl jsem v obleku vyskočit z helikoptéry u opery v Sydney a pak jsem zjistil, že nás sleduje Barack Obama. Myslel jsem si, že tam jsou paparazzi kvůli natáčení, ale byla to jeho ochranka,“ řekl. (DavePave)
  • Film se natáčel v Sydney v Austrálii. (SONY_)
  • Halle (Hadley Robinson) po příletu do Sydney říká své sestře (Sydney Sweeney), že od chvíle, co přiletěli, se jejich matka chová jako by sama byla Australanka. Jde o odkaz na to, že herečka Rachel Griffiths, která jejich matku hraje, je skutečně původem z Austrálie. (DavePave)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama