Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (115)

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně oldschool romantika. Nesmyslně až platonicky hezká ústřední dvojice. Nesmyslně hezký lokace a zázemí všech zúčastněných postav. Prostě když nad tím trošku přemýšlíte, tak je to všechno holý nesmysl, ale ono to fakt funguje. Nenáročná klišé zábava, které naprosto přesně ví kam patří a pro koho je. Na nic si nehraje a díky tomu to asi funguje. Sweeney x Powell chemie funguje a S tebou nikdy je hodně dobře konzumovatelná spotřební zábava, která jednou za čas rozhodně nemůže uškodit. Will Gluck tohle umí. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená romantická komedie, která funguje, není tupá a má sympatickou hlavní dvojici. Režisér Will Gluck znovu dokazuje, že má tento žánr v malíku, a umí natočit dobrý a zábavný film, jenž dokáže vykouzlit úsměv na tváři, rozesmát a i dojmout. Gluck parádně pracuje s žánrem, s velkou lehkostí nám servíruje romantické scény, vtipné okamžiky a hezky odkazuje na Shakespeara a jeho hru Mnoho povyku pro nic. Film je opravdu příjemnou oddechovkou, která moc dobře šlape a Gluck je zde výborný realizátor. Velkou oporu má Gluck v hlavní herecké dvojici, jenž má správnou chemii a zábavnost. Sydney Sweeney má tady opravdu vděčnou roli a já si užil to jakým způsobem hraje a dělá blbosti s Powellem. Glen Powell si svou roli naprosto užívá a já si to užíval s ním, protože je to sranda a Powell do toho jde na plno. Sweeney a Powell máji krásnou hereckou chemii a táhnou celý film, a je vidět, že je to bavilo a při natáčení si sedli. Nejde sice o žádné veledílo, co by přepisovalo žebříček nej romantických komedií, ale jde o poctivou komedii, co moc dobře funguje, a já se popravdě těším až to někdy uvidím znovu. S tebou nikdy je dobrá a povedená romantická komedie. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Když jim to sekne, proč by nemohli při každé příležitosti pomrknout na diváka nebo se svléknout do plavek? Bea a Ben. Nejprve se po společném dnu jevili jako nadějný pár, jenže vzápětí přijde nějaké to nedorozumění a přílišné zjednodušování právě uplynulých hodin, a oba si jdou po svém. Holt klasický zvrat s dočasným rozchodem přichází hned na začátku. Uplyne půl roku a scénárista tomu chtěl, aby se její sestra a sestra jeho kamaráda chystaly uzavřít manželství. Bea i Ben jsou tak pozvaní na pohádkovou svatbu do Sydney, a místo toho, aby si nedávné zklamání vysvětlili, volí raději ostřejší slovní výpady. A aby toho nebylo málo, mezi hosty je i jeho promiskuitní ex a posléze také její bývalý snoubenec, kterého si potencionální tchán s tchýní zamilovali. Následuje krapet scénáristického peklíčka, protože bývalka má žárlit a snoubenec má zůstat minulostí. A zároveň i svatebčané (které představují solidní individua) se pokouší, aby se tihle dva sblížili, jinak veselku pokazí. Jak to asi dopadne…? Ač je zápletka průhledná a tvůrci neměli k dispozici úplně důvtipný scénář, pořád je to milé, svěží, nenáročné, feel good a plné krás australského pobřeží. A prostě takové laskavé i upřímné, řekl bych. Will Gluck rád nechává své hrdiny snímat s až nadrženou choutkou, nicméně k tomu připočtěme pár vydařených momentů (úvodní potíž s kalhoty na toaletě, s přivřením oka peripetie na skále, boj o sušenku v letadle, dělání Titanicu). A má to navíc Vikinga, koalu i polozapomenutý hit Unwritten. Přimhouřím a čtyři dám. Prostě díky za solidní návrat klasických romantických komedií. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Povedená feel-good romantická komedie, kterých se dnes již točí pramálo a doufám, že se to s tímhle snímkem, který v kinech sklidil nečekaný úspěch, začne měnit k lepšímu. Will Gluck, který se proslavil hitem Kamarád taky rád, opět nezklamal a to především díky sympatickému hereckému obsazení (i když u Sydney Sweeney se teda pořád nemůžu rozhodnout, jestli hrát umí nebo ne), osobně bych ještě přidal na větší údernosti gagů, ale jinak se mi to hodně líbilo. Slabší 4* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak strašně milé a úžasné, že si vlastně nepamatuju, kdy jsem viděl zábavnější a roztomilejší romanťárnu/komedii. Sweeney je zas a znova skvělá a kolem ní i snad úplně všechny vedlejší postavy, kdy každá dostala dostatek prostoru a každá plnila svou roli ve filmu přesně tak, jak má (máme tady hlavní dvojku, vtipnou rodinu snažící se je dát dokupy, ústředního pitomce, nejlepšího kamaráda, co se chová jak nonstop high... no prostě taková ta klasická parta, kterou divák v tomhle typu komedií očekává a chce). Nápad je zábavný, postavy oslnivé a takhle vybalancovaný poměr slaďáren a humoru je přesně ten ideální recept na perfektně odlehčenou srandu, která bude bavit snad každého. Dokonalá věc, která mi zvedla náladu i rozesmála a musím říct, že na tohle se podívám po čase klidně rád znova. Chemie mezi hlavní dvojkou je zde precizní a ostatní žánrovky by se z tohohle měly učit, protože tohle táhne film přesně k plné pětihvězde jak vyšité. Radost sama. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel v Sydney v Austrálii. (SONY_)
  • Názov obchodu, kde sa vyzdvihuje svadobná torta, je Dogberry's. Dogberry bolo meno strážnika v hre „Mnoho kriku pre nič“, na ktorej je tento film založený. (dwdb)

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

včera

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama