Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kateřině je jasné, že Damian potřebuje i jasné důkazy, proč tu je a hlavně kým je. A proto se jí povede mu sehnat falešný občanský průkaz, podle kterého se ukáže, že je Damián ve skutečnosti malíř. Naštěstí pro Damiana ale kreslení skutečně patří k jeho oblíbené kratochvíli, kterou si krátí čas jako princ v osmnáctém století. Jenže Matouš zjišťuje, že jeho mizení budou čím dál tím delší. Dochází proto k tomu, že by bylo dobré si do budoucnosti jaksi poslat střídmý obnos peněz, aby nebyl závislý na dobré vůli Kateřiny. Damian tedy jeden den v minulosti zakope mince, aby je druhý den v budoucnosti vykopal. Jenže cestou autem uvízne se svou šoférkou, Eliškou, v autě a společně prožijí ve vší počestnosti romantický večer. Eliška začíná být z Damiana nesvá. O to víc, když se s Martinem začíná hádat kvůli každé maličkosti. Že by k němu začala něco cítit? A že by on začal cítit něco k ní? (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

silv_r odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítejte u dalšího dílu kulturního fenoménu štěpící moderní českou společnost, Elišky a Damiána, či pod jejich alternativními jmény Anička a Karel. Seriál už ztratil jakýkoliv pokus o dodržení konzistence napříč svými díly. Byť při přenosu katalogu spodního prádla a kreditní karty nenastal žádný problém, bylo by nezodpovědné riskovat šlamastyku z kultovky Moucha (1986), a tak je lepší necestovat napříč časoprostorem se zlaťáky v kapse. Nevadí. Vše zachránila skoromuchlovačka v autě za nejlepšího znázornění bouře na televizní obrazovce. Musím ale říct, že pravděpodobně nejlepší dějová linka ta je s dědou Rakytníkem. Je totiž zřejmé, že cesta do srdce milfky jde přes její gilf fetiš. ()

Colomba666 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

🚮Vysoká kvalita pokračuje v krasojízdě. Kdyby hodnocení odpovídalo kvalitě, tak se tato sračka nehne z nuly. Ale dokud tady budeme mít blby s IQ vypnuté mrazničky, tak se bohužel budeme vznášet nad nulou. Monotónní, zpruzelá, načuřená Eeeeeeeeliška uvízla za bouřky ve Škodovce s magoooorem z roku 1,2,3 a on ji mezitím, co spala, namaloval, ooo Boooože, ta ROMANTIKA sálala z obrazovky tak, že uškvařila mé zvadlé kaktusy na okně. Pro hnidopichy, ne, nepřestanu to sledovat, protože takový bizár se jen tak nevidí. Děkuji pěkně. ()

Reklama

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl jsem si, že abych mohl objektivně hodnotit, tak musím vidět aspoň polovinu. Teď vím, že pokud v 6. díle nepřijde nic zásadního, tak není důvod tento prozatím absolutní odpad sledovat. Stejně to od druhého dílu sleduji jen proto, abych seriálu nekřivdil. Jediné, co by mě zajímalo je, koho Prima zamýšlela jako cílovku? ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fascinující, jak si scénáristé sami vytvářejí problémy (Damián potřebuje občanku), které dokáží vyřešit jen velmi hloupě (Damián dostane občanku úplně jiného člověka, ale nikdo si nevšimne, že na fotce je úplně někdo jiný). Je také neuvěřitelné, jaký problém postavám dá vymyslet plát, který v totožné podobě byl vymyšlen v předminulém díle (jak do budoucna něco poslat). Jedna hvězda za Emmu Smetanu, která v jedné scéně hraje trochu jinak, než v předchozích 4 dílech. ()

Bunken 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluji tento seriál... proč, jsem psal u 1. dílu. Tady bych navázal, že mě baví netradiční prvek. Hospodský, který má rád prodavačku marmelád, se schovává za kostým pohádkového dědečka. Jako milý a neškodný dědeček není pro prodavačku hrozbou, na rozdíl od jejího bývalého tyranského manžela. Hospodský se jí tak může přiblížit, protože ona mu dovolí být blíž. Hospodskému vyhovuje, že nemusí být sám sebou a riskovat odmítnutí. Spokojí se s tím, že je alespoň v přízni, i když nepřímo. Postava hospodského je stále na začátku svého vývoje, zatím není připraven na hrdinské činy. Recenze bude pokračovat v dalších dílech… ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama