Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

uiu 

všechny recenze uživatele

Obří palec nahoru. Partička děcek se domluví, že vezmou s sebou na loďky na projížďku školního ranaře a šikanátora, aby mu dali co proto. Během společného odpoledne přijde většina na to, že veskutečnosti není takovej tyran, ale stačí chvilka nepozornosti a tlouštík je pod vodou. Parta puberťáků, malej kluk, malá holka a jedno mrtvé tělo. Moc dobré. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Velmi silný příběh, i když je zdánlivě jednduchý. Kamera a hudba ho však ve "slepých" místech drží nad vodou, takže vám vlastně ani nepřipadá, že to je slepé místo. Vlastně ho tam ani nemusíte vidět. Skvělí herci hrající velmi uvěřitelně. Dal bych pět hvězd, ale čekal jsem, že konec bude poněkud uzavřenější. Stále mám spoustu otázek, které nebyly zodpovězeny. Přesto hodnotím jako velmi slušný nadprůměr. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

V celku zaujímavý film. Taký zo všedného života, páči sa mi ako realisticky táto dráma bola nakrútená. Život dospievajúcich teenagerov zmení a navždy poznačí smrť jedného z nich. Aj napriek pôsobivej hudbe a vydarenému castingu som mal pocit že tam niečo chýba. Lepšie vykreslenie charakterov, alebo nejaké ďalšie dejové zvraty v 2. polovici, ktoré by príbeh oživili. Každopádne u mňa na slušných 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný! Skupinka teenagerů vyrazí na pohodlnou vyjížďku lodí pokořit jednoho místního tlusťocha kvůli šikaně,ale jejich plán se bohužél nepříjemně zvrtne a vyvolá tragické Následky! Na film se koukalo hezky, místy to bylo napínavý, ale bohužél to nebylo tak Šokující a Brutální jak jsem čekal Oo... 65% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama