Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film, který je hodně zvláštní..Pomalý začátek, který až po dobré půlce graduje do určité situace, z které už není návratu. Mladí herci - stokrát omýlané téma k tomuto snímku-také mě velice potěšili. Klan Culkinů není nutné připomínat a že Rory je dalším z jejich rodiny, kterému bylo přáno do vínku, o tom není pochyb. Více jsem si ale všimla psychické proměny mladé Millie, která do dané situace byla připletena zcela náhodou. Její projev při pohledu na něklik chlapců, kteří přemýšlí nad tím, co udělat s mrtvým tělem, je ukázkou toho, že se v ní něco najednou změnilo. Pokud by snímek dostal větší prostor k vyjádření, byl by z toho podle mého názoru silný psychologický film, který na hrstce mladých lidí ukáže, jak se jejich život dokáže zcela obrátit kvůli vykonání určitého skutku. Ale na určitou stranu jsem zase ráda, že film končí tak, jak končí..Je také možné, že by z delšího natahování vznikl pouze rozbředlý film s nicneříkajícím koncem. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Atmosférou poetického mládí podtrženém tragickou událostí tohle (bohužel) neprůbojné drama vzdáleně připomíná Kingovo "Stůj při mě".. "Zátoka ticha" se může pochlubit poctivým příběhem, super atmosférou a báječnými hereckými výkony vycházejících hvězd.. Jediné, co mne kapku zamrzelo byl příliš uspěchaný konec.. "Zátoka ticha" by si rozhodně zasloužila dvojnásobnou stopáž, ve které by se mohli tvůrci vyřádit také v soudní síni.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Parta dětí se rozhodne vypořád s místním rváčem, má jim k tomu pomoc starší brácha jednoho z nich. Vytáhnou tlustocha do zátoky na lodku a hrajou vadí nevadí. jejich plán je prostý, donutit ho dobrovolně nahýho skočit do vody a oni mu ujed pryč a on by musel nahý dojít domů. Hra se tak nák všelijak daří nedaří, až vyjde najevo co měli v plánu ,ale většinu z nich už to přešlo, až na toho nejstaršího z nich vzhledem k tomu, že si tlustoch pořád dovoluje dojde k hádce a strkanici, kdy spadne do vody a topí se...... Film nabízí morální dilema co dělat? Přiznat se a nebo mlčet? Hodně sugestivní film. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Utopenie je vraj jedna z najpríjemnejších smrtí a pre toho tlusťocha hnusného to bola príliš príjemná smrť. Neviem, prečo sa tá mládež nad tým tak trápila, jeden tlustoprd hore dole. Apropo, niekto tu pred 14 rokmi napísal, že o týchto skvelých hercoch budeme ešte počuť... Trikrát som prešiel zoznam a naozaj som o nijakom z nich doteraz nepočul. Niektorých má problém spoznať aj Google. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Plná očekávání jsem si pustila film, který má 71 % hodnocení s tím, že si to užiju, ale přišlo spíš zklamání. Poměrně jednoduchý děj, který byl docela předvídatelný včetně závěru. Chybělo tam víc napětí a možná, když jsem si představila sebe v jejich letech a v této situaci, tak vím zcela bezpečně, že takový scénář by se určitě nekonal. Z herců mě tam asi nejvíc zaujala čtrnáctiletá Carly Schroeder, která tam měla pro sebe pouze maličký prostor. Ale chválím za dobré vystižení ponuré atmosféry a co se mně líbilo, tak to byl určitě soundtrack. Škoda, ale nad trojku dnes nepůjdu. Možná to ovlivnil i fakt, že jsem to viděla v dabingu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama