Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iva Janžurová a její dcera Sabina Remundová jsou nadšené připravovaným švédským filmem, který jim nabízí možnost zahrát si znovu bok po boku. Obě se na spolupráci těší, ale jen do chvíle, kdy zjistí, že se natáčí na švédském ostrově a že by musely spolu strávit celé dva měsíce na odlehlém místě daleko od domova. Obě ví, že toto „intenzivní“ soužití by při jejich rozdílných povahách rodinné pohodě nepřidalo. Nenápadně se snaží z projektu vykroutit, nicméně ani jedna nemá odvahu to otevřeně před druhou přiznat a všemožnými metodami se obě snaží dosáhnout toho, aby právě ji švédská režisérka z projektu vyhodila. (prima+)

(více)

Recenze (9)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dalo se čekat, že Štěpánková asi nebude jen fotka na seznamce :) Čekám, že tahle linka se ještě potáhle směrem do dalších dílů a celkově povede k tomu, že Andrea se "polidští". Fajnové bylo i vystoupení Janžurky s Remundovou, ačkoliv teda bylo na dialozích poznat, že takhle spolu asi ve skutečnosti nemluví :) Ale čert to vem, hlavní je, že to bylo vtipné a povedené. Ačkoliv největší trefa šla opět mimo ně, a tentokráte Švédská oplátka v podobě přeinstalace Windows, Erasmu, útulku.... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodu si pro sebe jednoznačně ukradla dvojice Iva Janžurová a Sabina Remundová, které nejen, že jsou matka s dcerou ve skutečném životě, ale nabízí se jim role matky s dcerou i v připravovaném švédském filmu. Jenže ani jedna si neumí představit strávit s tou druhou pár měsíců na odlehlém ostrově a bojí se to té druhé říct. A tak jsme svědky naprosto nezapomenutelného expresivního herectví Sabiny Remundové, která se rozhodne casting záměrně pokazit a netaktnosti Ivy Janžurové, která švédskou režisérku naprosto dorazí. Tahle epizoda, to byl příval humoru a hlasitého smíchu plně nabité Lucerny vycházející především ze zjevně nadsazeného (i když, kdo ví?) vztahu mezi oběma herečkami. Nicméně v této epizodě boduje i Martha Issová (scéna s jejím expartnerem pobavila). Už se těším na další herce, herečky a režiséry, jež si v následujících epizodách zahrají sami sebe. Protože tohle má solidně našlápnuto! /viděno 10.1. na slavnostní premiéře v kině Lucerna/ ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabina Remundová mě rozesmála k slzám! Koketovala jsem dokonce se čtyřmi hvězdičkami. On ten seriál nebude úplně marný! Mám ráda, když jdou herci v roli do parodie sebe sama, když si ze sebe dokáží udělat legraci. A tady, protože hrají sami sebe, to bude pravděpodobně hlavním ideovým motorem. Kromě Sabiny chválím Ivu Janžurovou, Hádka, Issovou, Haváčovou, herečku v roli švédské režisérky i její tlumočnici a další a další. Bavila jsem se. Doufám, že další díly budou neméně vtipné. Líbila se mi velmi i hudba, ale nevšimla jsem si, zda v titulcích byly písně uváděny... Něco ze Švédska? ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Janžurka s Remundovou super, ale zbytek nuda, nuda, nuda. Je to šíleně ukecané, nezáživné, neobjevné. Vydržet do konce fakt problém. Nevím, jak seriál uchopit a tento díl mi moc nepomohl. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama