Reklama

Reklama

Vytoč mého agenta

(seriál)
  • Slovensko Vytoč môjho agenta
TV spot 2
Česko / Slovensko, 2024, 7 h 37 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová, Zuzana Kronerová, Daniel Krejčík, Sarah Haváčová, Viktória Jurištová, Thao Řípová, Klára Issová, Iva Janžurová (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Vytoč mého agenta vypráví komediální příběhy z castingové agentury. V té je každý den plný pracovních i lidských nástrah: snaha uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, neustálý boj s konkurencí, komplikované osobní vztahy, které se často pletou do pracovních záležitostí – to vše musí tým agentury zvládnout, a obstát tak každý den v boji, který s sebou přináší mnoho absurdních a komických situací, stejně jako dojemných momentů a opravdových lidských dramat. Jedinečnost celého projektu doplňuje velmi zábavný model, ve kterém herecké hvězdy, které agentura zastupuje, hrají samy sebe. (prima+)

(více)

Recenze uživatele otík k tomuto seriálu (6)

Epizoda 1 (2024) (E01) 

No první díl zatím teda docela divný. Budují se vztahy, poznáváme, kdo je kdo, ale asi od poloviny to začne docela nudit. Uvidíme, moc tomu ale nedávám. ()

Epizoda 2 (2024) (E02) 

Druhý díl ještě horší než první. Vtip žádný, spousta sprostých slov z úst Issové (propána PROČ???), připomenutí Adamovské a Medvecké OK, ale žádný zázrak. Zelenka trapně stojí opodál, ani neví, proč tam vlastně je. Děsná kecačka, která zaujme snad jen děním kolem smrti šéfa agentury a snahy jeho manželky agentury se zbavit. Fakt bída. ()

Epizoda 3 (2024) (E03) 

Janžurka s Remundovou super, ale zbytek nuda, nuda, nuda. Je to šíleně ukecané, nezáživné, neobjevné. Vydržet do konce fakt problém. Nevím, jak seriál uchopit a tento díl mi moc nepomohl. ()

Epizoda 4 (2024) (E04) 

Konečně díl, který mě potěšil a pobavil. Maštalír v hlavní roli, naprosto super, Pauhofová snesitelná, intimní napětí mezi Issovou a Štěpánkovou by se dalo krájet, velmi podařený konec. Tohle byl díl, který mě navnadil na další sledování bez odporu. Jen tak dál. ()

Epizoda 5 (2024) (E05) 

Další z dílů, které stojí za to vidět. Jiří Havelka hraje perfektně, Majer i Slovák Loj jsou super. Zato linka Kronerová s Stankem je zcela zbytečná. V hlavní roli je však Hádek, který je super. Seriál konečně začíná bavit, kéž by to tak i pokračovalo. ()

Epizoda 6 (2024) (E06) 

Prozatím nejlepší díl. Skvělí Langmajer a Marcinková, pokračuje vztah Issová a Štěpánková, konec taky super. Konečně má seriál obrátky, už se těším na další díl. ()

Reklama

Reklama