Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Francií zmítá revoluce a Richter Belmont se zuby nehty bije za rodinné dědictví a snaží se zabránit tomu, aby se nemilosrdná a mocichtivá vládkyně upírů dostala k moci. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (25)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Minútu po tom, čo som si tesne pred koncom posledného dielu hovoril, že aj Castelvania: Nocturne je fajn a vydarené pokračovanie,  ale že mi tam chýba jedna postava sa daná postava objavila a ja som nadšený. Dúfam, že Netflix dá pokračovaniu zelenú a že tvorcovia nepolavia v kvalite. Zatiaľ je to slušné dejovo a zaujímavé postavovo. 7,7/10 ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to sice nezaostává za prvním Castlevania seriálem, ale dějově mě to zrovna moc neohromilo. A postavy to samé. V původním seriálu mě opravdu bavily, jejich osud mě zajímal a měla jsem své oblíbence. Ale tady mi přišlo, že postavám chybí hloubka a jejich osud mi byl vcelku ukradený. I co se týká nějaké akce tak to značně pokulhávalo. Zkrátka jsem se tolik nebavila a byla lehce zklamaná. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Doteraz si pamätám ten pocit keď som prvý krát videl Castlevaniu. Stačilo 5 minút a bol som v tom. Tu na mňa ale začiatok až tak nezapôsobil. Príbeh mi prišiel prvoplánový a postavy ohrané. Časom sa ale všetko vylepšilo a dostaneme (hlavne v druhej polovici série) krvavý balíček plný zvratov, morálnych konfrontácii a prekrásnej animácie. To bola normálne slasť pre oči. Osobne potešila aj epicko démonická hudba, no a záverečná scéna ako dar pre fanúšikov mi dala zabudnúť na nedostatky. Nokturno je zatiaľ výborný rozbeh, plného potenciálu ale môže dosiahnuť až pokračovaniami. Teším sa že som späť v tomto svete  1.séria 8/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdo sledoval Castlevanii a líbila se mu, bude se mu velmi pravděpodobně líbit i tenhle sequel. Animace i akce zůstaly prakticky totožné, jen v čase jsme se šoupli o pár set let, tudíž dostaneme jiné postavy. Ty sice zatím nejsou tak zajímavé jako v původní sérii, ale i tak má tahle odnož velmi slušně našlápnuto na to být víc než solidní nástupce...70% ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně rozporuplné. Akce mi přišla výrazně horší než u původního seriálu. Je hodně nepřehledná,  chaotická a zdaleka není tak nápaditá. Stejně tak je to se záporáky většina je jich naprosto nezajímavá a scény s nimi jsou docela filler. To bohužel platí i o Bětce, která je jednak příšerně předesignovaná a vypadá spíš směšně než děsive nebo démonicky a k tomu se ještě přidává to, že se o ní nedozvíte nic. No po clifhangrovém konci se asi na pokračování kouknu ale nebude to s takovým očekáváním jako předchozího seriálu. Chování postav je v některých momentech také dost na hlavu a děj má docela tendenci točit se v kruhu napadneme upíry v zámku a pak podruhé v kobce a pak potřetí v kostele a nikam to moc nesměřuje.  Rozpolcenost pokračuje i u artových scén které jsou někdy pěkné a jindy až příšerně sebestředné a zbytečné No uvidíme jak to bude pokračovat. 60% ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama