Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Animovaný seriál "Třída číslo 402" byl natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402". Přirozeným vůdcem třídy je zrzavá dívka Nancy. Ona a její spolužáci (Jessie, Arthur, Freddie, Polly aj.) vyvádějí samé nezvednosti, kterými zlobí nejen svou třídní učitelku Gravesovou, ale také rodiče a ostatní žáky školy. (kamisu)

(více)

Recenze (56)

Vassa91 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první řadu, jelikož druhou jsem tak nějak nezaregistroval a není ani nikde ke stažení. Veřejně přiznávám, že si občas pustím tenhle seriál, který patří k tomu nejlepšímu, co nám Jetix nabízel. Každý si tam najde svého oblíbence nebo někoho, v kom se tak nějak vidí( v mém případě jednoznačně Vinnie:D). Velmi pohodový seroš, který splňuje to, co splnit má. Zabaví a pobaví. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, bavila mě snad skoro každá postava, žiďák, posera, třídní blbka, šprtka, tichá kráska, frajer, černoch. No prostě všechno dohromady v neškodném podání a v neškodném humoru. Jako malý jsem u toho vydržel hodiny, jak jinak když na Fox Kids všechno furt dokola opakovali. Dnes je příjemné se na to znovu kouknout. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Moje dětství a Fox Kids a co si pamatuji, Třída číslo 402 patřila k mým nejoblíbenějším. Snad nikdy jsem nepochopil, proč se všechny holky chtěly kamarádit s tou blonďatou pindou, podobně jako proč nikdo nechtěl být kejma s Polly. Ta je prostě se svou Litvou a lžícemi nejlepší. Perfektní byl samozřejmě i Jessie se svou maminkou a pani Gravesová, která jakoukoli situaci mezi dětmi vždy elegantně vyřešila... 100% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na kreslený seriál pre deti veľmi dobre vyprofilované charaktery postav. Každá má čím zaujať a všetky ich môžme brať ako hlavné. Humorná stránka je super aj keď ste dospelí, čo tiež nie je pravidlom, a enormné množstvo vtipných situácii je nám naservírovaných fakt v každej epizóde. Trieda č. 402 nie je to najlepšie z Fox Kids doby, ale určite patrí na vrchné priečky. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nancy, Jessie, Freddie, Arthur, Polly, Winnie, Melanie, či pekná Penny s morálnymi duchom, to bola radosť sledovať. Napriek tomu, že to bolo o niečo lepšie ako Traja kamaráti a Jerry, malo to svoje chyby a aj nedobré diely, ale celkovo som túto kanadskú srandu miloval a aj milujem. Toto je pre deti dobré a uberie im to strach zo školy, napriek tomu, že u nás také skvelé školstvo nie je. Polly z Litvy a jej boršč, to bola jedna veľká sranda alebo Jessieho strach z injekčných striekačiek a jeho mama, čo ho rozmaznávala a starala sa o neho ako o miminko. A tá zvučka, tak to nemalo chybu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402." (CrypzzXD)

Reklama

Reklama