Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Nudget se vydává s partou přátel do rozlehlých lesů Severní Ameriky, aby zjistil, co je pravdy na pověstech o místním vraždícím monstru nazývaném "Bigfoot". Po cestě se později přesvědčí o jeho skutečné existenci a celá parta dobrodruhů se dostane do přímé konfrontace s tímto monstrem. (Flipnic)

Recenze (23)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý bigfoot gorefest, s naozaj až prekvapivým a poctivým gore, dobrou maskou bigfoota, miestami až dokumentárnym podaním, s niekoľkými prekvapeniami po ceste. Ranná 80s lesná atmoška tomu samozrejme len pridáva, je to pomerne neuhladené a divoké, po filmárskej aj obsahovej stránke, ale aj o to ide. Oldschool klenot. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nasraný orangután v akci a o trochu lepší film než hnusný Dont Go In The Woods a to hlavně díky slušné porci řezničiny, jíž jednoznačně vévodí urvané péro (koho zajímá, je to přibližně 31. minuta). Totálně amatérské dílo o nadržené opici, která si bezchybně vybrala k mrdu nejhnusnější holčičku v okrese, zatímco mnohem píchatelnější studentky propíchla vidlemi, si prostě zaslouží odejít do propadliště dějin. Dvě hvězdy za to péro a ostatní kusy těl. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já zřejmě viděl tu CUT verzi, protože žádnej utrženej penis v něm nebyl. Každopádně film je tak či onak slabší, než jsem čekal. Děj absolutně nulovej, kromě toho, že v druhé polovině se "scénář" snaží objasnit něco z minulosti jedné z postav a samotného monstra. Ale to monstrum... to bylo něco! Opičák v zaprášenym kožichu byl dost k smíchu, takže jsem byl rád, že se tolik nezjevoval. Hudební kulisa byla sračkoidní, ale mordy byly naštěstí docela super, to zase jo. P.S: oprava - tak ten utrženej penis tam skutečně byl :) ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá uncutu! Krystalicky čistý, do minimalu laděný raritní trash s notnou dávkou nadhledu. Všichni herci jsou vrchovatě otravní, šíleně přehrávají a na příběh samozdřejmě rychle rezignujete... tedy přesně tak, jak to má v intencích retro gore horrorů 70s, 80s být, a to nejen italské produkce. Kapitolou sama o sobě je nádherně nelibozvučná audio stopa, skládající se pouze z kakofonických syntetizátorových zvuků typu bziiióóóu aj., to se opravdu tak často neslyší. Také chválím, že tvůrce odkryje své krvavé karty hned nazačátku, a tím horrorové fanatiky ponechá v očekávání dalších originálních vražd, konzument se dočká brachiální trhačky kokota při vyměšování a jiných úchylností. Na tomto filmu je očividné, že tvůrce ke svému dílu přistupoval s láskou k žánru, kvůli distributorům latentně neuhýbal do nějakých postranních uliček, ale napral to pěkně na tvrdo a z minimálního rozpočtu vycucal celkem husté mordy. 9/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z hlediska filmového umění naprostý odpad. Naopak pro nadšence starých gore horrorů povinnost. Kdysi tento film koloval na vhskách ještě za minulé éry a nesl název "Ďábel tancuje dál". Nějaký čas byl z důvodu zobrazování násilí a brutálních scén na seznamu zakázaných filmů (videonasties). Každopádně, film nemá skoro žádný děj, otřesné herecké výkony, naopak ale dost hustou atmosféru a hlavně GORE!! Gore scény byly ve své době za hranicí únosnosti a ani dnes tomu není jinak. Tvůrci se zaměřili zejména na vyloženě účelové zobrazování brutálních scén řádění lesního monstra (bigfoot) a to s takovým smyslem pro detail, že se divákovi dělá z filmu zle... Moje hodnocení vychází z těchto dvou extrémů, špatný film, ale výborná tradiční vyvražďovačka, kterou považuju za jednu z vůbec nejbrutálnějších, co znám ... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Většinu vražedných scén ve filmu natočil a do filmu přidal producent Jim L. Ball, aniž by o tom tehdy věděl režisér James C. Wasson, jehož původní verze neobsahovala téměř žádné gore. (LION-MR.T)
  • Ve scénáři byl původně uveden název filmu „The Revenge of Bigfoot“, ale později byl název filmu změněn, když zájem o filmy s Yettim, které začaly vznikat v 70. letech, opadl. (LION-MR.T)
  • Ve scéně, kdy Bigfioot nabodne muže ve spacáku na větev, tak se větev v jednotlivých záběrech mění za jinou. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama