Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po delší době originální komediální námět. Který bohužel trpí na slabší obsazení. Zac Efron si tu vybral horší hereckou formu a komediálně I dramaticky ho přehrává John Cena, který to táhne a je tu skvělý. Vyloženě se tady komediálně našel a skoro bych řekl že mezi svalovci nemá komediální konkurenci a pokračuje tak ve výkonu z Peacemakera. Škoda že neměl lepší herecké partnery, tohle si říkalo o ackovou ligu. V druhé půlce to pak začalo vykrádat vynikající divadelní hru byl jsem při tom, kde si ve stejnojmenném filmu v 70s zahrál Peter Sellers. Závěr chtěl vyloženě jistější režii a lepší herce. Ale i tak 6/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo ako typická bláznivá komédia, kde sa bude celý čas tlačiť na pílu absurdnými scénami a hlúpymi komediálnymi výstrelkami. Ale napokon som zostal celkom milo prekvapený, keďže som sa na tomto filme príjemne zabavil (aj keď sem tam boli niektoré veci fakt za hranou) - ako celok to malo fakt dobrý spád, ale aj dialógy a koniec koncov aj posolstvo. Tých lží sa tu nabalovalo stále viac a viac, až sa to stalo neudržateľné - no za každú cenu bolo treba udržať alibi, aby sa to celé nezrútilo. Herecké obsadenie ma bavilo, predovšetkým skvelý John Cena (a pritom ho až tak nemusím). V rámci žánru komédií skutočne nadpriemer : 4* ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jméno Farrelly znamená pro komediální žánr hlavně nosný nápad, který stojí za to rozvíjet. Tentokráte se Peter Farrelly zaměřil na fenomén, který všichni známe z mládí, kdy náš kamarád měl strejdu, který byl ve válce, měl největší auto, lítal letadlem a kdoví co ještě všechno. Ricky Stanicky je vlastně takovým strejdou, který si žije hodně zajímavým stylem života, kdyby ovšem existoval.... Jednoho dne začne. Výkon Johna Ceny je přesně to co pozvedává tuto jinak průměrnou komedii, která dosti mrhá svůj potenciál. Efron tady hraje spíše nudného kravaťáka, o jeho zrzavém kamarádovi se raději ani nezmiňuju. Skvělou volbou je samozřejmě jako vždy skvělý William H. Macy. Takže tři pozitiva: Nápad, Cena, Macy = 3 hvězdy. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě tyhle komedie z nultých let (i od Farrellyů) dost chyběly a Ricky Stanicky se mi celkem trefil do vkusu, ač jsem po vydání film úmyslně přehlédl a neplánoval mu věnovat pozornost. Jsem rád, že jsem to neudělal, jelikož jsem se takhle už dlouho nenasmál, Cenovi tyhle role neskutečně sedí, Zaca Efrona vždycky rád vidím a ty zbylé dva trouby jsem nějak přežil, ačkoliv mi první hodinu k Efronovi vůbec neseděli. Ale rozhodně velké doporučení. ()

MovieGuy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a zároveň hrozná prdel na klidný večer. Ricky Stanicky se překonal a dokázal něco co komedie v tyto době nedokážou, být vtipné. U Rickyho jsem se nasmál až až, perfektní John Cena si zde svou roli užíval a za mě zatím jeho nejlépe zahraná role, především scény na letišti, nebo na obřadu mě doslova penetrovali smíchy. Potěšil i Zac Efron (pozor holky, nejsou tu žádné scény bez trika, takže klidek) a ostatní herci. Samozřejmě je rok 2024 a planeta lgbt  se tu opět vyskytuje, ale to už jsem si nějak zvykl že to nebude lepší. Za mě užitý a někdy se podívám znovu i s kámošema. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)

Reklama

Reklama