Reklama

Reklama

Rammstein: Live aus Berlin

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert německé industriálně metalové skupiny Rammstein z roku 1999 je extrémní show plná ohňů a pyrotechnických efektů. Koncerty skupiny Rammstein jsou často považovány za nejlepší na světě.

Videa:
1. “Spiel mit mir” (”Play with me”) – 6:20
2. “Herzeleid” (”Heartache”) – 3:58
3. “Bestrafe mich” (”Punish me”) – 3:51
4. “Weißes Fleisch” (”White flesh”) – 4:34
5. “Sehnsucht” (”Longing”) – 4:25
6. “Asche zu Asche” (”Ashes to ashes”) – 3:26
7. “Wilder Wein” (”Wild wine”) – 5:38
8. “Klavier” (”Piano”) – 4:49
9. “Heirate mich” (”Marry me”) – 7:48
10. “Du riechst so gut” (”You smell so good”) – 5:24
11. “Du hast” (”You have”) – 4:34
12. “Bück dich” (”Bend down” or “Bend over”, literally “Bend thyself”) – 5:48 [1]
13. “Engel” (”Angel”) – 6:33
14. “Rammstein” – 5:43
15. “Tier” (”Animal”) – 3:42
16. “Laichzeit” (”Spawning-time”) – 5:15
17. “Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?” (”Do you want to see the bed in flames?”) – 6:23
18. “Seemann” (”Seaman”) – 8:26 (Grizzly13)

(více)

Recenze (77)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Miluju hudbu Rammsteinu. Jejich songy můžu stále dokolečka. I když jak o sobě tvrdím: "do hudby nedělám", tak i přes svou neznalost not a akordů si je vždy milerád pustím. Nebudu rozebírat názory na ně jejich hudbu, vystupování nebo celkovou image. Live aus Berlin je zážitek na jaký se nezapomíná. Rád bych si je poslechnul naživo, ale kde má člověk vzít ty prachy na koncert. Vysoce explozivní podívaná, kde to hoří, vybuchuje a do toho ta hudba. Výlet na lodi je nářez. Rachot, na který se zapomenout nedá. Sesnímání perfektní. Nenapadá mě, kdo ještě má tak choreograficky dokonalé koncerty. Hm? ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Úžasná šou německé kapely Rammstein, plno špičkových písní, jeden z nejlepších koncertů, co jsem kdy viděl. Morbidní vzezření hudebníků, ohňostroje, zapálený mikrofon, hořící zpěvák, rozbité čelo, výlet na člunu mezi diváky... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Rozhodně NEJLEPŠÍ rocková kapela. Výborné a opravdu přeplněné dvd k prasknutí bonusy s videoklipy, rozhovory a pak tím vysněným koncertem. Je známo že kluci si potrpí na parádnost a perfektnost a je to hodně znát. Výborné efekty, nádherná muzika a hrubá těžkotonážní němčina. Asche zu asche!! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb: 1. Spielt mit mir (5:22) 2. Bestrafe mich (3:49) 3. Weisses Fleisch (4:35) 4. Sehnsucht (4:25) 5. Asche zu Asche (3:24) 6. Wilder Wein (5:17) 7. Heirate mich (6:26) 8. Du riechst so gut (5:24) 9. Du hast (4:27) 10. Bück dich (5:57) 11. Engel (5:57) 12. Rammstein (5:29) 13. Laichzeit (5:14) 14. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (5:52) 15. Seemann (6:54) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsou Rammstein teď již součástí nudného komerčního mainstreamu a ztratili téměř všechnu moji úctu a obdiv, nemohu zapomenout na fakt, že teprve díky nim jsem se kdysi začala pořádně zajímat o hudbu (oni byli mým prvním pubertálním, nekriticky uctívaným kultem) a hlavně že díky nim jsem se zamilovala do němčiny. Na Live aus Berlin je máme možnost vidět a slyšet v jejich nejlepší formě - a pódiové ztvárnění klasik jako "Du hast“, "Asche zu Asche“, "Seemann“, "Rammstein“ či pověstné "Bück dich“ (skvělá podívaná pro všechny správné úchyláky) před divákem v pohodě obstojí i po tolika letech. Holt stará láska nerezaví... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dnes už legendární vystoupení těchto německých pyromanů v době, kdy měli ještě ten správný říz. Odehrány skoro celé jejich první dvě desky, spousta světelných i ohnivých vychytávek, a slušná dávka stříkajícího spermatu u songu “Bück dich”. V prvních řádách museli mít diváci pekelný horko :) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Geniální do detailů dotažená pyromanská show německých Rammsteinů. Mne osobně tento koncert před deseti lety ohromil a změnil mé tehdejší chápání hudby, trvá to dodnes. Projet se v lodičce plovoucí na divácích, to musí bejt kurva pocit! Vidět, slyšet a zemřít! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ohně? Máme! Zvuk startujícího vrtulníku? Máme! Pekelně vymyšlenou show? Taky máme a přesto to není za pět hvězd. Důvodem je to, že některé skladby mě zkrátka nevcucly do mixéru a nerozmixovaly mě na kaši. Jiným se to zase podařilo, ale kde je nadupaná America, žesťově teroristická Te quiero Puta! nebo pionýrská Moskau? Že v té době ještě nevznikly? A to je snad moje chyba? ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

MŃAM MŇAM MŇAM.... Už se nemohu dočkat až bude 3.12.2004 a 20.00 hodin, kdy Till a jeho kumpáni v T-Mobile Areně v Praze spustí.... Do té doby si musím vystačit z jejich stříbrnými kotoučky a tímhle super videem.... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Zapalte moje tělo, ať hoří do temnoty a rozezvučte své kytary ať naženou temnotě strach. Takhle nějak si vypadá heslo kapely Rammstein, kterým se řídí jejich koncertní show. Chlapíci prosazující hutný styl progresivního (po anglicku progressive) metalu, kteří řádně protáhli evropskou metalovou tvorbu a dostali ji na vyšší úroveň představují efektní, ohni naplněnou podívanou. Live Aus Berlin je neopakovatelný koncert, s depresivně morbidní atmosférou, členy kapely oblečenými do okovaných oděvů, se světlýma kontaktníma čočkama. Do tmy modře zářící pódium a na oblohu mířící obrovské reflektory, jenž dotvářejí mrazivě agresivní tóny kytar. Dobře zorganizované a dobře provedené, tudíž jasný adept na 5 hvězdiček. Tahle hudba a tenhle styl je mi vlastní, takže partička kolem Tilla Lindemanna, která vydala z tohoto koncertu v roce 1999 DVD i live CD, nemůže ani jiné hodnocení dostat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Súčastná produkcia nemeckej industriálno metalovej kapely Rammstein ma už nijak zvlásť neoslovuje. Nejak mi to zovšednelo. Avšak v roku 1999, z ktorého pochádza aj záznam tohto koncertu, som ich tvorbu so záujmom sledoval. Pochodová rytmika, drsný elektro-gitarový sound a divoký vokálny prejav v ich rodnom jazyku boli niečím novým, sviežim na svetovej rockovej scéne. Ich živé vystúpenie v Berlíne je zmesou energickej hudby a úchvatnej, strhujúcej pódiovej show. **** ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je klasika. A každý fanda R+ to musí znát. Nejlepší koncert všech dob, naplánovaný do nejmenších podrobností... A Chris Doom Schneider tu vypadá vážně tak dooobře ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Od našich sousedů z bývalého Východního Německa toho k nám přišlo hodně,ale jedna pro mě z nejdůležitějších věcí je pokaždé vystoupení této již legendární kultovní mašinérie s názvem Rammstein.Z milovníků elektropopu typu Kraftwerk nebo Deoeche Mode se tito bývalí pionýři vydali na dráhu industriálního metalu s použitím elektronických prvků.Tajemný hlas Tilla Lindenmanna zní jak ze záhrobí a některá z jeho namaskování by mu mohli závidět mnozí z tvůrců hororů.Než se proslavili tak koncertovali jako předskokani takových kapel jako jsou AC/DC,Kiss,Ramones,Clawfinger,Project Pitchfork ad.Jejich velkolepé vystoupení jsou vždy založené na osobnostech všech členů kapely,kteří se snaží být originální a snaží se nehrát jen na hudební nástroje,ale pomáhat v hereckém někdy až obscénním vystoupení frontmana kapely,který neví co má dělat s rukama a tak furt musí něco odpalovat,zapalovat,řezat,ničit,házet a celkově vidíme stále na jevišti něco vybuchovat,různé ohňostroje a celková vizáž připomíná pyrotechnickou show,což nemá nikde na světě konkurenci.Kdo byl na jejich koncertě,tak mi může potvrdit,že si domů přinesl nezapomenutelný zážitek.Toto mohu potvrdit z vlastních zkušeností,že po každém jejich koncertu mě ještě minimálně jeden den pálili oči z toho množství světlelných efektů,dýmu a štiplavého smradu z ohně,Fakt si vždycky připadám jako bych se vrátil z druhý světový války a to nemluvím o mých hlasivkách,protože když s kapelou zpíváte takové pecky jako jsou Du Hast,Sensucht,Engel nebo Herzeleid a to především v německém jazyce,což tomu dává ten správnej říz,tak se není co divit,že pak nemůžete tejden mluvit.Na dalších albech už neslyšíme jen němčinu,ale také angličtinu,ruštinu,španělštinu,italštinu nebo francouzštinu.Z tohoto koncertu musím vyzdvihnout proplouvající člun mezi diváky a hořícího frontmana,což se samozřejmě opakovalo na mnoha dalších vystoupeních.Za tento zážitek a příjemný poslech,za zážitky minulé a doufám,že i budoucí dávám 100%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úchvatné. Dnes už o nich není tolik vědět ani slyšet. Už mají přece jenom svoje roky, ale jedno prvenství drží a to, že jde o NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ německy zpívající kapelu na světě! Jak já němčinu nesnáším, ale Rammstein jsou opravdu skvělí a tento koncert je neskutečný a plný ohromujících efektů. Joooo, kde jsou ty časy. :-( Dnes je televize plná blbého R´n´B a hip-hopu. Alespoň, že žijeme ve svobodném státě, kde si můžeme poslouchat co chceme. A Rammsteiny si já vždycky rád poslechnu. Krom toho mají i překrásné videoklipy jako např. Ohne dich nebo Rosenrot. Tento koncert živě z Berlína doporučuju všema deseti. 10/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Rammstein som začal mať rád až po Reise Reise, no musím uznať, že show vedeli spraviť vždy pekelnú (a to doslova:). Tento koncert obsahuje pár mojich obľúbených songov, pár, ktoré nemusím, ale najmä vďaka show dávam také hodnotenie ako dávam... ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl asi v 10ti letech a byl jsem z toho tak vodvařenej že jsem si to pouštěl furt dokola... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

„Wollt Ihr das Bett in Flammen sehen?“ „Živě z Berlína“ je první dvd této kapely. Můžeme na něm vidět legendární show Rammstein, která má v sobě skladby z prvních dvou alb. Koncert začíná a Till se snáší na podium. Všichni členové kapely mají stříbrnou vizáž a dunění bubnů za německé hudby může začít. Show jako taková nemá chybu. Nechybí plamenomety, jiskřící luk, laserové brýle, hořící oblek a, nebo nejkontroverznější show naživo - stříkání na lidi z umělého penisu. Úžasná hudba a velmi intenzivní show, tak by se dal popsat život Rammstein. Kapela, která se stala téměř okamžitě mojí nejoblíbenější. Jejich písničky mají příběh, sílu, atmosféru, šokování a pořádnou dávku tvrdé hudby. Zpívají o velmi smutných, kontroverzních či hnusných tématech. Jako je násilí, vražda, sex a drogy. Nicméně za svojí kariéru udělali i pořádně smutné, romantické a dojemné songy. Tím, že výběr písniček je parádní, tak nezbývá prohlásit, že jejich show Live aus Berlin je jedna z nejlepších tour. Není divu, že dostali cenu za nejlepší živou kapelu. Na dvd pak naleznete i krátké interview se členy kapely. Jediné co zamrzí je, že kvůli cenzuře si neužijete koncert celý a je vystřižena písnička Bück dich. Takže jí musíte najít na youtube. Je to snad ta jediná vada na kráse. Všechny palce nahoru, tohle je jedno z nejlepších hudebních dvd. Rammstein aneb Mé srdce patří jim. (100 %) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert kapely a koncert , který díky Noci s Andělem mě dostal k tvrdší muzice. Doporučuji na DVD je koncert nezkrácený o opravdu pikantní kousky. ()

Reklama

Reklama