Reklama

Reklama

Odvrácená strana Slunce

  • Česko Temná strana slunce (více)

Obsahy(1)

Americký mladík Rick (Brad Pitt) tráví společně s otcem a nemocnou matkou čas v cizí zemi, přičemž Rickův život spočívá v nečinném pozorování života kolem z "temnoty". Jeho vzácná choroba mu totiž nedovoluje vyjít na světlo, protože kontakt s ním by mu do několika dní přivodil bolestivou smrt. Lékaři i léčitelé si nevědí rady a léta ubíhají... A tak když Rick narazí na chytrou americkou dívku, rozhodne se vyměnit budoucí roky možného přežívání za krátký čas skutečného života. (HOODY)

(více)

Diskuze

lzap

lzap (hodnocení, recenze)

Scénář, kamera, hudba, střih a zoufalý výkon herců vpředu s Pittem. Na tomto filmu mi nesedělo skoro nic. Naprosto předvídatelný děj, zabijácky nudných prvních 20 minut - chtěl jsem najít alespoň něco, co by bylo na jednu hvězdu, ale nešlo to. Amatérská šílenost. Jen pro skalní fandy BP.

Enrico

Enrico (hodnocení, recenze)

80%.....Asi se mnou (soudě podle dosavadního hodnocení) většina souhlasit nebude, ale je to dobrý film ! Možná mě trochu ovlivnilo to, že se příběhem neustále line skladba Largo ma non Tanto (jedna z nejkrásnějších skladeb, co znám). Je to taková smutná pohádka se smutným koncem. Točená v krásném prostředí bývalé Jugoslávie. Příběh jednoduchý, ale žádný kýč.

Reklama

Reklama