Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou této americko-francouzské fantastické komedie je spisovatelka Lila Juteová (Patricia Arquette), která vypráví svůj neobyčejný příběh. V dospívání zjistila, že vlivem nevyléčitelné hormonální poruchy jí celé tělo porůstá chlupy. Vyřešila to útěkem do přírody, žila ve stanu a začala psát ekologické knihy. Ve třiceti ji však zpět do civilizace přivedla touha po muži. Kvůli tomu Lila podstoupí náročné depilační kůry a když se setká s krátkozrakým vědcem Nathanem Bronfmanem (Tim Robbins), zdá se, že problém je vyřešen. Jenže nic není tak snadné, jak vypadá – zvlášť poté, co se dvojice setká s divokým mladíkem, který vyrůstal od dětství v lese a myslí si, že není člověk ale opice. Nathan s Lily mu dají jméno Puflík a vědec se rozhodne necivilizovaného tvora polidštit… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

Hodně ojedinělé téma. Chtěla jsem vidět něco Jiného a dostalo se mi odplaty. Tento film je opravdu Jiný! Ani ne komedie, protože scény jsou tam tak jedinečné, že se jim zasmát ani nelze. A drama? Tematika je to jistě dramatická, ale nebrána dramaticky vážně. No je to pohled na nás, na lidi s určitým nadhledem, ale tedy hodně zvláštním způsobem:) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Příjemná, inteligentní a vtipná zábava, která má dokonce myšlenku. Charlie Kaufman prokazuje, že výtečný scénář k filmu V kůži Johna Malkoviche nebyl žádná náhoda a že je skutečně invenční tvůrce. Škoda, že režisér Gondry nedosahuje stejné lehkosti jako Spike Jonze ve výše jmenovaném snímku. Ale i tak je to vysoký nadprůměr. ()

Reklama

anura 

všechny recenze uživatele

Ještě zbývá nějaký čas, než se Gondry bude dívat svým hrdinům kukátkem do hlavy a po skluzavce jejich fóbií, snů a okamžiků pošle i nás. Ve filmu je už zárodek velkého výtvarného cítění, toužící se projevit a rozvinout a co do kreativity být dokonce o krok dál před současníky. Film charakteristiku Gondryho budoucích projektů nastiňuje, ale přitom ji sám ještě nemá. Jedná se o málo komediální frašku, nesoucí i nezřetelné sdělení. O pudech, které nás ženou do lesa a zase ven a nebo o těch pudech, jenž nutí lidstvo neustále myslet na sex? Sdělení o čemsi. Nejasné, bez psychoanalýzy mozků postav. ()

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně odpadová "komedie", jenž by mohla být zařezena do soutěže "Kdo v ní najde podařený vtip, vyhrává". Hlavní cena by mohl býtl pobyt v psychiatrické léčebně(polopenze, polstrovaná cela, vzduch přeceďenej přes mříže, výhled do zdi, atd.), kde by byla možnost se na vycházkách s tvůrci tohoto filmu potkat... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Charlie Kaufman .. Šíleně absurdní záležitost, která je v jádru velmi silná, ale všechno je tak složitě kombinované a některé prvky špatně vybalancované, až to zamrzí. Charlie Kaufman je bizardní scénárista a na každý jeho další výplod jsem vždy zvědavý. Děj nezpůsobuje záchvaty smíchu, ba naopak, ale rozhodne jsem se bavil. Režie je slušná, herci parádní, ale na vyšší mety tam pořád něco chybí resp. není správně dotažené! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama