Reklama

Reklama

Epizody(12)

Legendární seriál o městském chlapci Pavlovi, lesníku Horynovi, psu Halušce a jejich společných dobrodružstvích. (oficiální text distributora)

Recenze (85)

jakoby 

všechny recenze uživatele

Zadne tri nostalgicke hvezdicky u me nehrozi. Horynuv hluboky hlas a jeho osobu jsem nesnasela a ten spratek , ach boze ten musel mit protekci, kdyz ne talent. Horsi propAganda nez kdyby se Zena za pultem sesla s Muzem na radnici nekde v Okresu na severu.Jestlize nekdo nedava na Majora Zemana toto je prave politicka propagace komunismu. Holt stromek se musi ohybat dokud je mlady .Odpad ? MMM prece jen kousek te prirody tam je. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dětský legendární seriál o kamarádství hajného v podání Vlado Mullera a malého chlapce, kteří společně zachraňují údolí před dálnicí poté, co společně objevují kouzlo přírody... asi nic , co by oslovilo dnešní generaci nejmenších a i mne tento seriál už jako malého děsně iritoval, nejen obsahem , ale i levným televizním materiálem na který je točen - vypadá to jako vybledlé, neostřené vyblitko... Dvě hvězdy za respekt k legendě a malé roli mého oblíbence Ondřeje Malého - každý nějak začínal. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem fanda stupidního humoru, neminulo mě ani Tele Tele s Geňou a Suchošem. Jejich Zelený údolí miluju dodneška, znám ho nazpaměť a Horynu fakt rád paroduju. V práci to má úspěch, tak jsem si řekl, že je třeba voprášit starej, molama zežranej hubertus a připomenout si něco málo ze života Horynovic zelenýho revíru. Dílů není moc a není to dlouhý. Jako bonus to každýho, kdo si prožil dětství na chalupě u babiček a dědů, trochu posune v čase zpět a zavzpomíná si. 60% ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá mezi ty, u nichž nevím, kam je zařadit a jaké k nim mám zaujmout stanovisko. Nepatří totiž mezi ty, o nichž bych mohl říct, že se mi líbí ani mezi ty, co se mi vyloženě nelíbí nebo mě iritují. Nakonec z toho vyjde dost obtížně identifikovatelná kombinace obojího. Na straně jedné nemám rád přírodopisné seriály a tento navíc působí až příliš výchovně ekologicky, často až s fanaticky grínpísáckým pojetím. Jednotlivé díly mi přišly nudné a nezajímavé. Na druhou stranu si uvědomuji, že ten problém je spíš u mě, neboť seriály se zvířaty mě nikdy moc nebraly a že tento určité kvality má. Zvlášť v porovnání s těmi sračkami, co se od listopadu 89 točí a kde se kavárníci snaží mermomocí zavděčit zápaďákům a trumfnout je v jejich zdegenerované pseudokultuře. Ve výsledku tedy Zelenému údolí uděluji slabý průměr 2 * a 45%. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je ovlivněno nostagií ale i tak nikdy nezapomenu kdy jsem se těšil na každý díl sledovat Vlado Müllera jako Horynu a další postavy byla prostě radost, dnešní děti by to asi už tak nebralo jedno je jisté že tehdy se natáčela kvalitní zábava pro děti dospělé a dnes? jen sračky typu reality show všeho odporného druhu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • Filmaři balili kamery do peřin, aby nebyly tolik hlučné a neplašily tak zvěř. (jenik71)
  • Při natáčení dílu s názvem "Déšť" měl Vlado Müller plavat v rozvodněné řece. Filmaři se ale o něj tak báli, že na natočení scény byl nakonec povolán pokořitel kanálu La Manche František Venclovský. Dobrácký Müller ale jejich obavy považoval za zbytečné a před samotným natáčením scény v řece se slovy "co pořád máte" Venclovského odstrčil a plaval sám. (Zdroj: ceskatelevize.cz) (HawkeyP)

Reklama

Reklama