Reklama

Reklama

Epizody(12)

Legendární seriál o městském chlapci Pavlovi, lesníku Horynovi, psu Halušce a jejich společných dobrodružstvích. (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Woody77 

všechny recenze uživatele

Dnes brutalne chybaju podobne serialy.Je mi luto ze sa netocia lebo v dnesnej dobe deti stratili pojem co je vztah k prirode a co vsetko sa tam skryva a nachadza.Ano je trochu ideologicky no napriek tomu ma omnoho viac co ponuknut ako uplne TUPE serialy v nedelu doobedu ako Stratene duse,Superman , Carodejnice a nim podobne. Je to legendarny serial a taky aj ostane v srdciach Husakových detí.Nikdy nemam problem ho pustit synovi ,lebo viem ze z obrazovky nikdy nevyletí duch,krv alebo hola teta!!!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dnes už převážně nostalgická pecka o zeleném přátelství samotářského hajného a městského kluka. Jejich příhody byly místy celkem akční (viz potok otrávený čpavkem), jindy zas dost naivní (výstavba silničního nadjezdu). Co však nikdy nezestárne a svou barvou tak bude krásně ladit s celým seriálem, to je úvodní píseň - nesmrtelná odrhovačka "kdybys tak náhodou":) 70% bez jakýchkoliv výčitek. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mimo města existují místa, kde rostou stromy, je tam čistý vzduch a žije tam spousta zvířat. Takovému místu se říká les a jelikož jsem optimista, tak si myslím, že nejeden filmový nadšenec o něčem takovém již slyšel. V tomto seriálu může jedno takové místo dokonce i poznat, ale pro ty porevolučně narozené to asi nebude mít správné tempo, napětí a superhrdiny. Já jsem tuto socialisticky ekologickou agitku v dětství samozřejmě hltal mnohem více než dnes, soudruh hajný Horyna pro mne byl vzorem chlapa, ale i z dnešního pohledu mne její repríza poměrně potěšila. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je ovlivněno nostagií ale i tak nikdy nezapomenu kdy jsem se těšil na každý díl sledovat Vlado Müllera jako Horynu a další postavy byla prostě radost, dnešní děti by to asi už tak nebralo jedno je jisté že tehdy se natáčela kvalitní zábava pro děti dospělé a dnes? jen sračky typu reality show všeho odporného druhu. ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

Zadne tri nostalgicke hvezdicky u me nehrozi. Horynuv hluboky hlas a jeho osobu jsem nesnasela a ten spratek , ach boze ten musel mit protekci, kdyz ne talent. Horsi propAganda nez kdyby se Zena za pultem sesla s Muzem na radnici nekde v Okresu na severu.Jestlize nekdo nedava na Majora Zemana toto je prave politicka propagace komunismu. Holt stromek se musi ohybat dokud je mlady .Odpad ? MMM prece jen kousek te prirody tam je. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • Jaroslav Müller napsal scénář během jednoho roku na své chatě v Beskydech. Vzal si na to roční neplacené volno. (jenik71)
  • Při natáčení dílu s názvem "Déšť" měl Vlado Müller plavat v rozvodněné řece. Filmaři se ale o něj tak báli, že na natočení scény byl nakonec povolán pokořitel kanálu La Manche František Venclovský. Dobrácký Müller ale jejich obavy považoval za zbytečné a před samotným natáčením scény v řece se slovy "co pořád máte" Venclovského odstrčil a plaval sám. (Zdroj: ceskatelevize.cz) (HawkeyP)

Reklama

Reklama