Reklama

Reklama

Co je Andy?

(seriál)
  • Kanada What's with Andy?
Animovaný / Komedie / Rodinný
Kanada, (2001–2007), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Andy Griffiths (kniha)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

V kanadském East Gacklu je o zábavu postaráno - žije v něm totiž Andy Larkin - největší světový vtipkař. Ten se svým kamarádem Danny Picketem neustále dělá různé vtípky, které jsou, jako on sám říká, dovedené k dokonalosti. Díky tomu ho však nesnáší celé město a velmi často se jeho žerty setkávají s nepochopením. Andy se však nevzdává a stále chystá kanadské žerty a další fórky na své učitele, svou starší sestru Jen i celý zbytek města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

What's with Andy? představuje seriál mojí generace – většina hodnotících také jistě budou někdejší diváci dnes již neexistujícího Jetixu, kteří sledovali pořad jako děti. Já se k němu nejen z nostalgie rád vracím i v současnosti, protože jde o pohodovou oddechovou komedii s příjemným českým dabingem Filipa Švarce a dalších. ()

Andrej235 

všechny recenze uživatele

Opäť spomienka na detstvo. Krásna spomienka. Dlho som tento seriál nevidel a keď som ho konečne našiel, pôsobil na mňa až nostalgicky. Nie všetky diely sú "dokonalé" ale keď si dáme dohromady všetky tri série, je to za tých 5*. Škoda že debilný Disney Channel nedáva vrámci série "flashbackových seriálov" aj tento. ()

Reklama

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

No, musím říct, že jsem váhala jak hodnotit. Jenže jako menší divák jsem to kdysi milovala. Samozřejmě jako dospělák už si člověk uvědomuje, jak jsou ty věci absurdní, ale já nemám nejmenší problém se na to dívat i dneska. Vtipné je to a nápadité, postavy jsou sympatické a kdo by Andymu nefandil, že? :) ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, jak mě ve druhé třídě Andy inspiroval k tomu, abych předstíral, že naše rodina vyhrála milion. Jelikož jsem s maminkou nežil a otec se od společnosti úspěšně izoloval, trvalo dost dlouho, než se to provalilo. Do té doby se na mě nalepila celá škola, všichni mě hned měli rádi a pro učitelky jsem byl najednou dar. A tak se nedivím, že ten sympaticky nadabovaný zrzek kvůli podobným pitominám díl co díl riskuje ostudu a neustále se pouští do plánování dalších výstřelků. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

To má bejt jako středoškolák ? Vždyt se chová jako totální stupidní capart ! Můj 12-ti letej brácha je jeho vášnivěj fanda. Díky němu už jsem tohohle fracka- každej díl viděl snad stokrát. Nechápu ho.Všechno je schopen obětovat, svojí holku, jenom kvůli nějakýmu stupidnímu vtípku, ztrapnit se. Tahle se chová středoškolák ? Chápu jeho sestru,já bych ho asi na místě zabil :D Jinak i tak si myslím, že je to jeden z nejlepších "seriálů" na Jetixu (lepší je akorát Život s Louliem,který je na Jetixu vážně jediný normální) . Všem capartům bych doporučil aby se radši koukli na klasiku, třeba na Krtečka(ten se líbí i mě :D). Ta jim určitě dá toho víc než tahle kravina. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Zápletka štvrtej časti tretej série s názvom Strašidlo Tery je poctou horrorovej klasike "Carrie" od Stephena Kinga. (matthew.17)
  • Rozprávka bola inšpirovaná sériou kníh Andyho Griffithsa. (buLLiTT)
  • Jedna séria sa skladá z 26 častí. (buLLiTT)

Reklama

Reklama