Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Chvíľami v náznakoch milé, ale väčšinu času trápne, ba často dokonca otravné. Ak si myslíte, že kvôli Slyovi, ste na omyle. Stallone je v pohode a sympatický, slabinou filmu je nonstop kotkodákajúca Madeleine Stowe, ktorej táto úloha, evidentne napísaná pre podstatne mladšiu a energickejšiu ženu, absolútne nesadla. Záverečný "prekvapivý zvrat" je totálna volovina, ktorá už len zaklincovala prevládajúci negatívny dojem... ()

kikikrikri 

všechny recenze uživatele

Chvilkama utrpení a zachvíli zas legrace. Kdyby měl Angelo lepší scénář a ne tak děsnou herečku v hlavní roli, byl by v pohodě. Stallone měl dostat víc prostoru a pořádnou partnerku (s normální hladinou hormonů). + eště trochu akce, vynechat trapnou pasáž jak si Jeniffer vezme za manžela mafiána a později ho zabije tim že se svlíkne a víc nebezpečí ze kterýho by ji Sly pokaždý zachránil. (Vim že to nebyli Expendables, ale akce tam bylo opravdu co by se za nehet vešlo) Když vezmu v potaz jen ty dobré momenty a mínus za to že bych zbytek předělala tak dávám 3*. Ani nevim proč, protože to je na **. (Ta * navíc asi za nostalgického Slye.) ()

Reklama

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Můj drahý Sly. Vysvětli mi prosím co vidíš na ženě, která je sice "oběť" podvedená svým manželem, ale sama by mu evidentně neváhala provést ještě dřív to samé. Potom i když tě má po svém boku dá přednost sladkým řečem a přízvuku, i když je na první pohled jasné že vycházejí z úst úplného blbečka. A ano když už jsou všichni ostatní muži, co jsou po ruce mrtví nebo zasypaní tunou kamení, tak se do tebe "zamiluje". No pro tvé vlastní dobro vám přeju ať tato láska nevydrží dlouho. A Sly, ale to jen tak mezi námi, nikdy si už více nezačínej s herečkou, které to naprosto natřeš i po té herecké stránce. Jo a hodnocení filmu? Nic extra, ale dívat se na to dalo. Sly si zahrál to svoje, zatímco Madeleine Stoweová hrála ještě mnohem víc než to co by měla a to její někdy až nevkusně trapné přehrávání bylo jednoznačně na škodu celému filmu, ale za to už kritizujme jen a pouze režísera, protože jak všichni dobře víme ona, pokud dostané správné instrukce tak hrát umí! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Správná romantická blbůstka se Stallonem, který občas opustí tvrďácký kamenný ksicht a sype ze sebe hlášky. I když si jeho hrdina drží všechny typické vlastnosti, které byste od Stalloneho rolí očekávali, je to vlastně sympatický týpek, se kterým byste zašli na pivo. Film je poměrně ujetá, ale docela zábavná oddechovka, rád se kouknu někdy znovu. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina filmu začíná slibně, avšak v dalším průběhu film upadá pouze do průměru. Celkově se dá říci, že film je průměrný, ale koukatelný, Sylvester Stallone podává svůj klasický (ne)herecký výkon, Madeleine Stowe to stále hodně sluší. Film mě dokázal několikrát pobavit, avšak na druhou stranu poněkud doplácí na žánrovou nevyrovnanost, tvůrci jakoby nevěděli zda točit spíše komedií, thriller či gangsterku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama