Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Bublinka6 

všechny recenze uživatele

Oblíbenec Stallone po boku s krásnou Madelaine Stowe tvoří příjemné duo v milém a zábavném filmu. Co bych důrazně vytkla je Stallonův dabing-u takto známých a často hrajících herců je to pro mě velký problém, je to prostě jako Kačer Donald s Mickeyho ušima, nepatří to k sobě! Ne a ne! Jinak za příjemné pobavení dávám čtyři hvězdičky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Frankie Delano je profesionálny bodyguard. Pracuje tak, že sa drží bokom a dáva pozor. Jeho zamestnávateľ sa volá Angelo Allieghieri. Niektorí ľudia ho považujú za veľmi šľachetného, iní za veľmi zlého človeka. Je to mafiánsky boss. Angelo je otcom Jennifer. Tá však nemá ani tušenie, že je jeho dcéra. Frankie ju nenápadne ochraňuje. Keď Angela zavraždia, Frankie musí splniť sľub, ktorý mu dal. Musí sa postarať o bezpečnosť Jennifer. "V mene Angela" je nedomyslená romantická komédia v hlavnej úlohe s nemožnou dvojicou Sylvester Stallone a Madeleine Stowe. * ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Film je pojat až příliš skromně a akčně nanicovatě, aby ho Stalloneho fanoušci brali vážně. Nejlepší je hrdinova liberálně tatínkovská péče o jeho celoživotní svěřenku. Film se klidně mohl více držet romantické linie(kristepane ...co to melu) a nepouštět se do rádoby crazy výstupů ala nadržený kmotr. 60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od Stalloneho je tento film trochu krokom vedla. Akcna komedia s kotkodakajucou Madeleine Stowe a pokus o ćharakterne herectvo sa snaziaceho Stalloneho fakt nie je moja salka kavy. Stallonemu proste najlepsie sedia roly drsnych chlapikov s hrubym hlasom a najlepsie po zuby ozbrojenych. Anthony Quinn to potom uz nijako nezachranil. Ten zaver snad uz viac pokazit neslo. 42 % ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda já zírám s otevřenou hubou navrch. Se Slajíkem jsem už strávil nějakej ten čas u tv a myslel jsem si, že za ty roky ho už mám přečtenýho a vím co od něj čekat, ale ouha, nevím. Tenhle film je jasná romantika, ale tak strašně příjemná, nevtirává a velice zdařile proložená humorem a akcí (tý je tam málo ) , že jí člověk prostě vezme. Co je však pro mě překvapením číslo jedna, je výkon Slajíka, žádnej ultradrsňák, ale úplně normální chlap s přirozenými reakcemi. Z mýho pohledu je tohle role, kterou z hereckýho hlediska Sly zvládnul jak nejlépe uměl. Pokud by holky, co nemaj rádi akční filmy, chtěli někdy poznat jakýho ranaře my milovníci akčních filmů žereme už celá desetiletí, ale chtěli se vyhnout oslavě nasilí, tak tohle je přesně to pravý. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama