Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ikdyž nerad, tak musím dát odpad. Je to naprosto hrozný propadák. Sice jsem ho dokoukal až dokonce, ale se silnou averzí. Příšerně napsaný scénář! Tudíž to nikdo z herců nemohl zahrát pěkně. Na Sylvestrovy se na tomto snímku podepsal zub času více, než by bylo zdrávo a jeho role byla dosti nevýrazná! Gansterskej kuchtík, fuj! Je to pro mě opravdu zklamání... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli Vaše chůze nebude souhlasit s Vaším záměrem a naopak, tak jste v pytli. A ten pytel skončí na dně řeky." Mafiáni se evidentně dělí na ty hodný a na ty zlý. Ty hodný chrání dobrák Frankie a ti zlí se hodí jako přísada do betonu nebo na zpevňování dna jezera. Sice mi to nějak nesedí, ale tady jsou gangsteři jen křoví pro zamilovanýho Frankieho a jeho Madam Jennifer, tak to přejdu. Co ovšem nemohu přejít, tak to je skutečnost, že Jennifer je protivná a pitomá, takže ji sympaťákovi Frankiemu prostě nepřeju. To je ale jenom můj problém, takže na něj zapomenu a budu si pamatovat, jak jsem se bavil při Frankieho neustálým uklízení vrahů. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Správná romantická blbůstka se Stallonem, který občas opustí tvrďácký kamenný ksicht a sype ze sebe hlášky. I když si jeho hrdina drží všechny typické vlastnosti, které byste od Stalloneho rolí očekávali, je to vlastně sympatický týpek, se kterým byste zašli na pivo. Film je poměrně ujetá, ale docela zábavná oddechovka, rád se kouknu někdy znovu. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

1 hvězdička pro Slye a Madeleine, kteří jediní se mi v tomto dílku docela líbili. Hlavním problémem tohoto filmu je scénář: naprostý propadák. Spousta nelogičností, primitivní dialogy, zmatečnost a uspěchanost. Jen pár milých maličkostí, nad kterými jsem se nanejvýš pousmál, film nespasí. Slyi, tohle nemáš zapotřebí... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě dosti zarazila žánrová nevyrovnanost a dabing Stalloneho. Na obojí jsem však během filmu zapomněl a po celou dobu jsem se skvěle bavil (a to beru v potaz i slabší závěr). Nečekejte klasickou gangsterku, ani standardní Stalloneovku, tohle je o něčem jiném (možná budete i příjemně překvapeni)... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama