Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Recenze (325)

Narcis 

všechny recenze uživatele

Oceňuji herecký výkon Jamese Woodse - ta jeho scéna s výbušninama na polic. stanici byla skutečně vychytaná. Akční scény solidní. Docela zajímavé. Sharon vypadala skvěle a dobře hrála. Jinak kdysi v MF psali o tomto filmu, že je to nejhorší film všech dob ... Není to pravda ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Specialista je naprosto průměrný akční film, který mohl být mnohem lepší, neboť herecké obsazení je velmi dobré. Zajímavé jsou výbuchy, děj taky ujde, ale nijak mě to neoslnilo. 55% ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Sly a Sharon se potkali, Sly na to tentokrát jde od lesa, není jen lecjaký bijec, je to specialista na výbuchy, v podstatě je to chytře se tvářící Thriller. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Specialista Stallone v celkem povedeném akčním filmu. Sice to není Rocky ani Rambo, ale tenhle film se mi celkem líbil. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak to mi tedy laskavě vysvětlete, že taková pecka mého mládí a podle mě jeden z klíčových filmů S.Stalloneho nemá ani 60 % rating?? Není to nějaká chyba v matrixu? Vždyť to má všechno, co by kvalitní béčko mělo mít - nabušeného známého hlavního hrdinu, sexy kost (a že Sharon v té době byla sexy !) a krásně úchylného záporáka Woodse, jež je navíc ještě podporovaný blonďatým Robertsem :-D . Tenhle film mohu sledovat v rámci toho 20letého období pořád se stejným zaujetím, dokonce jsem fakt tomu Sylvesterovi věřil, že ty udělátka umí vytvářet....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Aaaale..... Moj oblubeny flak. Letny vriaci thriller, popretkavany latinsko-amerikanskymi rytmami a farbami, vlazne nakropene romantickym dychom , kur.....vsky krasnou emocnou hudbou-- J.Barry ( nezabudnutelne saxo-sola) -- , par vybuchmi , prdmi, mackou , to vsetko zahalene v az erotickom dusne. Scenar pisala zena,je to vidiet a pocut .. teda neni to plnokrvny akcniak (i ked bum-bac sa odohra) , ale za klavirom sedel v uvode filmu Emilio Estefan, manzel istej paradnej spevacky kubanskeho strihu, no Slya som si nevsimol.. Zato tri lajky Jamesovi Woodsovi-- ten je stale klobukdolovity. Ortel : Neurazajuci kusok, sprevadzajuci moje mlade casy pri nudnych letnych nociach ,ked vonku to zilo a ja som nemal chut na pivo. Kto nepochopí, uverím. ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak je třeba zaplnit mezery mezi výbuchy. Jedna z těch dvou hvězdiček je za Sharon, která vše zachraňuje při scénách ve sprše ;) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

jeden z tych lepsich stalloneho filmov (nepocitam ramba a rockyho).sharon stone neodolatelna ako vzdy.mohlo to byt o 20 minut kratsie.zdalo sa mi to zbytocne dlhe.je to tak na tri * .za j.woodsa jednu pridavam. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, kde Sharon Stone mala byť na okrasu, ale ona naopak priamo zavadzala a bola navyše. Skvelý originálny príbeh, drsňácky Slye a slizácky James Woods, toto potešilo. Taký mafiánsky/nemafiánsky film. Klasika deväťdesiatych rokov. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný akčňák, který nezachrání ani ústřední dvojka Sylvester Stallone a Sharon Stone (nikdy nebyla můj typ). Filmy mám rád především kvůli příběhům a tenhle mě nezaujal ani trochu. Ano, občas dokáži odpustit něco díky atmosféře a hereckým výkonům, no ale ani tohle tady nestálo za moc. Specialista se bude muset spokojit s tím, že mu dám dvě hvězdy a už se na něj nikdy nepodívám. ()

Reklama

Reklama