Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel Coplin (Ben Stiller) se vydává hledat své biologické rodiče. Při pátrání po kořenech je doprovázen svou ženou a sexy adopční konzultantkou. Zatímco se potácí od jedné bláznivé situace ke druhé, zjišťuje, že ho půvabná konzultantka svádí - ale flirtuje s ní i jeho vlastní žena! Ve chvíli, kdy najdou Melovy volnomyšlenkářské rodiče, se celá situace naprosto vymkne kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

mcb 

všechny recenze uživatele

Důmyslné provázání narativních linií a pro Russella již typické zobrazení tématu rodiny. Tentokrát však vtipně a sarkasticky - průměrná americká rodinka se vydává na road-trip přes státy hledat biologické kořeny svého otce. Vypointované situace a solidní humor napoprvé dokáží pobavit, ale je dost možné, že tato zručně odvedená komedie upadne do zapomnění ihned po závěrečných titulcích. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem inteligentní komedii na věčná životní témata a dočkal se šaškárny s minimem zdařilých vtipů a situací. Film mi přišel spíš trapný, nudný a nezajímavý, což jistě zapříčinil nezáživný scénář, nepovedená kamera, přílišná absence hudby a nezajímavé režiserské i herecké cítění ve velmi důležitých detailech. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Ben Stiller opět boduje svou, už jsem přesvědčen, že neúmyslnou, nešikovností před kamerou, která funguje jako výborný hromosvod na stres a dokáže vás rozesmát. Navíc netlačí na pilu, což platí i pro Davida O. Russella. Jediným mínusem tak zůstává scénář, který postrádá výraznější nápad a jede s až příliš evidentní myšlenkou do cíle. Jednotlivé situace tak často působí jako levobočky pro pobavení. Jasně, jde o komedii a koho to zajímá? Ale vedle Malé Miss Sunshine se tenhle snímek musí v tomto ohledu hodně krčit. Jo, a potěšila mě Patricia Arquette, která sehrála roli nechtěné svůdkyně naprosto dokonale. Tři a půl. [červen 2009] ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná komédia, ktorá sa ale nemá čím odlíšiť od záplavy preimerných amerických situačných komédii a ani Alan Alda to nezachráni. Ben Stiller v kalsickej polohe, nijako nevybočujúc zo svojich zabehaných kolají. Keď chcete na čas vypnúť a nemáte nič lepšie po ruke tak toto je film pre vás. Inak len slabší priemer 2,5* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdybych mel film k necemu prirovnat, asi to bude Fotr je lotr. Tady to funguje na podobnym principu, akorat, ze Stiller nepoznava rodice snoubenky, ale svoje vlastni. No a aby to byla nejaka sranda, samozrejme nenatrefi na ty spravny hned na poprvy. Takze je to lehce roadmovie, Stiller s Arquette a Leoni jezdi od rodicu k rodicum a film se s pribejvajici stopazi stale vice a vice zamotava, az to vyvrcholi naprosto masakralnim zaverem, obsahujicim vyhulenyho Aldu, hromadu drog, dvojku teplejch poldu, normalni poldy a spoustu dalsich postav a hromadu omylu. Takze na jednu stranu film neni kdovijak perfektni komedie hned od zacatku, az s pribejvajici stopazi, ale ke konci se to rozjede fakt paradne, plus vtipna Leoni, civilne hrajici Stiller a zestarlej ale fajn Alda, takze ty 4* dam. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama